Poďme spolu chudnúť

Príspevok v téme: Poďme spolu chudnúť
nanina

AHoj všetci. Hladám stratené existencie, čo si už absolutne neveria že sa im podarí schudnúť.Ja sa o to pokúšam už asi 5 rok a stále sa mi nedarí. 2kg schudnem a 4 priberiem.Schudla som len po operácií žlčníka ale odkedy mi z neho prestalo byŤ zle tak zasa sa prejedám.Nehladám tu žiadne vychudnute baby čo majú 50kg a vravia o sebe že sú tučné. Ja mám 164cm a 93kg, hladám niekoho s podobným postihom.Spolu by sa nám to mohlo podariť.BUdeme si písať čo sme jedli kolko sme cvičili a aké máme výsledky.Dúfam že sa niekto nájde.

nanina

Ahoj ch.poradkyna, ja presne viem o čom hovoríš, asi pred 12rokmi som schudla 17kg=to bolo už dávno, no čo som to chcela aha, no a vtedy som chudla sposobom takým že som jedla všetko len často a v malých porciách.Takže teoriu a tiež kúsok praxe mám už za sebou,len teraz sa neviem akosi naštartovať.Pred dvoma rokmi som vážila 106kg potom sa mi s menšími prestávkami podarilo schudnúř na 83kg a teraz som zasa na 93kg. Som už zo seba nešťastná a preto tu hěasdám baby s podobným osudom aby sme sa navzájom podporili.Hladovku v zásade neuznávam ja len neviem čo konkrétne mám jesť

ch.poradkyna

kocky nechcem sa vam miesat do vasej temy ale mate k chudnutiu privelmi zly pristup...odopierate si veci ktore budete jest aj po schudnuti...

treba dodrzat pr pravidiel a nemusite sa zrieknut nicoho...

potom ani udrzovanie nebude zlozite pretoze nebudete mat navalove chute na veci ktore ste si pocas chudnutia odpopierali

zafirka

ahojte baby. rada sa k vam pridam. Dietu drzim uz od pondelka, bo buduci piatok idem na dovolenku,a ked si pomyslim, ze sa mam narvat do plaviek... :( meriam 178cm a vazim 82,5kg, teda to som mala v pondelok, dnes rano som mala 80,7kg, tak som strasne stastna, ze to ide.vo februari som mala 87, moje maximum, tak som zacala xodit do fitka pod dohladom trenera, a schudla som na 76, to bolo v maji, ale prislo skuskove. a to ja pri uceni musim zrat :) takze som sa opat vykrmila :( vzdy som mala okolo 70kg, no a po maturite to islo zrazu hore, a odvtedy mam stale vykyvy, raz schudnem, raz priberem a stale dokola... dufam, ze sa mi to uz konecne podari zmenit. tak drzte palce aj ja drzim vam :D

nanina

Ahoj lienka lenka, ja by som bez zemiakov nemohla existovať, ale niekde som čítala že ryža má veľa viac kalorií ako zemiaky čo ma potešilo lebo ryžu moc nemusím.Oblúbila som si pečené zemiaky 200g na 1PL olivového oleja a 1 strúčik cesnaku-výborný obed.Behať sa mi nechce ani keď je vonku pekne,radšej cvičím doma kde ma nie je vidieť

lienka lenka

ahojček nanina, idem do toho :) ja vážim 57 kg, ale meriam len 155 cm, som také maličké pivo :D môj ciel je schudnúť tých 7 kíl čo mám navyše. zatiaľ som začala meniť jedálniček, žiadne sladkosti, veľa zeleniny a ovocia, hlavne jabĺčka, žiadne zemiaky, len ryžu a len kuracie prsia (nie vyprážané) a hlavne veľa čistej vody z vodovodu! ale treba aj cvičiť :/ chcela by som začať behať, ale keď vykuknem von tak sa mi moc nechce :(

nanina

PRihlásila som sa na tej stránke čo si mi poradila,len sa akosi neviem naštartovať-klasika.Ale dnes sa mi podarilo zjesť nízkokalorické raňajky-rožok a nízkotučný syr tak uvidím čo do večera bude a asi budem ťahať na stacionárnom bicykli.Zasa sa ozvem čo a ako

krtko34

Nuz ja sa povazujem za taky depresivny pripad ked sa fakt snazim a mija vaha so nepohla smerom uz 3 mesiace a to chodim cvicit 2 az 3x do tyzdna, takze asi robim niekde chybu alebo som privelmi vystresovana a privela o tom rozmyslam.
Takze PODME DO TOHO :-))

cicacica

Nepovažujem sa síce za stratenú existenciu, ale dobre. Mám 165 cm a pred 2 týždňami som mala tiež 93 kg. Teraz mám 87 a cieľ do leta pod 65 kg. Snažím sa už roky, ale teraz cítim, že som nejako dobre naštartovaná a namotivovaná.Tá stránka, ktorú ti odporúčala čočka je naozaj super. Veľa som sa tam naučila.

marika222

ja mam 75 a od ,,zajtra,,uz zacinam od 18tich co je 9 rokov :( ja uz sama neviem ...takze skusim to oddnes ...
r-kornflexi a 3 broskyne....