Existuje na svete horsi problem ako Cervenanie sa?

Príspevok v téme: Existuje na svete horsi problem ako Cervenanie sa?
Dalea2030

Tuto otazku si obcas polozim . Hlavne v tej danej chvili kedy moja tvar pripomina papriku . Skutocne nenavidim a preklinam tie chvile!!!! Stava sa mi to hlavne v skole. Idem odpovedat , som cervena , niekto sa ma nieco spyta napr profesor a som cervena. Ked sa mam v triede prejavit som cervena. A uuuplne naj je ked sa ma drahe spoluziacky pytaju ze PRECO som CERVENA? Nuz keby viem tak asi nie som ..... !!Koncim strednu skolu, nie som ani najskaredsia. Ale totalne mi to valcuje sebavedomie. Ale koho sa vlastne hambim??? Spoluziacok alebo koho??? Preco sa mi to stale znova a znova stava??? JE to ako bludisko !!! Nemam soc fobiu pred ludmi zas ako strach nemam len ta skola je pre mna horor. Strach trema.. Cervenanie a stale dokola a dokola. Uz som z toho staaasne unavena. Clovek ktory nevie co je to cervenat sa a strapnovat sa pred spoluziakmi .. Tak takemu ja maximalne zavidim!!!! Lebo toto je katastrofa.... :((
Inak viem ze uz je tu aj tema cervenanie zalozena, bola som tam .

AdamKrt

Bude rada, ze Ti hovoria, ze sa cervenas. Mne isteho casu hovorili, ze som zeleny, biely ako stena, alebo sivy :)

miriam33

dalea, ja mam 24 rokov a cervenam sa stale.. ked osm bola v puberte mala som akne, viditelne, samozrejme nespokojnost s postavou plus krive zuby a dva roky fixny strojcek. myslis ze ja somsa nehanbila za to ze sa cervenam???
a cervenam sa dodnes..aj medzi kamaratmi.. ale vsetci su na to zvyknuti. ked sa ta niekto spyta preco si cervena povedz ze ti je teplo lebo si v prechode a mas navaly alebo si vymysli inu blbost kt kadzeho odpinkas a ludia si na to zvyknu. ak to ani tako nevyriesis tak uz fakt len psycholog. je to proste v tebe. niekto sa s tym narodi niekto nie chapes??? je to ako ze niekto krochka ked sa smeje...

bubc

Nemam ten pocit. Pises, ze koncis strednu skolu. Nemas ziadne tazke skusenosti, nie si psychicky zrela. Preto si este v puberte. Keby si bola psychicky dospela, tak by si neriesila cervenanie pred spoluziackami na interetovom fore, ale obratila by si sa na odbornika, ktory sa tym zaobera. Nestavias sa k problemu konstruktivne. A este k tomu takemu pubertalnemu problemu. To nema byt urazka tvojej osobnosti to je len fakt vyplyvajuci z tvojho prispevku. Kazdy bol v puberte a riesil nepodstatne veci. Ale ked dospel, pochopil...

bubc

Chod k psychologovi. Ked prezijes prvu ozajstnu stratu, ci problem, pochopis, ze cervenanie bolo iba nepodstatnou sucastou puberty.