Vaše konkrétne skúsenosti s kozmetikou CLINIQUE

jefain

inak ten make-up je uplne uzasnyyy najlepsi aky som kedy mala, aj najdrahsi :D
spiralu som mala aj lepsiu, a ten lesk ma krasnu farbu co bol ako darcek

jefain

mam od nich make-up
cistiacu masku na tvar som si kupila ...lebo mi dosli a chcela som vyskusat nieco nove a som spokojna
a dostala som k nakupu darceky, minikremik, spiralu, lesk na pery, peeling...v takej tasticke

sonnula

AHOJTE :)

V parfumérii som si kúpila START kit Clinique 3 step (2) a zatiaľ testujem:)

Som spokojná, pleť mám hladkú, čistú. Najlepšie to vidno večer, keď po celom dni unavená stojím pred zrkadlom, všetko to na seba postupne napatlám.

Odporúčam dobre zvážiť čo sa oplatí kúpiť v kamennom obchode a čo cez internet.

Podarilo sa mi vydražiť ďalšie 3 výrobky za neskutočnú cenu a som s nimi veľmi spokojná.

Soňa

sonnula

:) ĎAKUJEM za prvé reakcie ...

Nemám aknóznu pleť, ale často ma potrápi nejaká vyrážka, alebo naopak je príliš suchá...

dixina - v US som sa dostala k vzorke hydratačného krému, s výsledkom som bola spokojná, ale lakomá dať za 3 krémy v prepočte cez 1000 skk !!! :))) Teraz by som tú možnosť brala...

didlinka

JA pouzivam Clinique uz asi 3roky a som spokojna. VYskusala som uz aj ine zahranicne znacky, ale mne najviac sedi Clinique. Pouzivam z nej vsetko, 3radovu sadu, kremy, aj na spevnenie, peeling, dokonca aj dekorativnu kozmetuku ako mascaru, cerven na lica, makeup - odkladovu bazu. FAkt len doporucujem.
Kedze u nas v obchodoch je drahsia, nakupujem ju cez net.:-))

dixina

neviem, aky mas problem s pletou. ja som mala akne a vyskusala som vsetku dostupnu kozmetiku na slovensku (zahranicnu). na jar som bola na tri mesiace v usa a tam som navstivila kozmeticku. odporucila mi prave tuto trojicu pripravkov. som velmi, velmi spokojna, plet mam ovela lepsiu. musis to ale naozaj dosledne dodrziavat. ja som spociatku jeden z pripravkov trocha podcenila, nechcelo sa mi to (je to taky sampon na plet), ale zistila som, ze vyrobca velmi dobre vie, preco su tie pripravky tri a ze ich treba naozaj pouzivat vsetky. preto ich aj spolu predavaju. takze rob to, co je tam napisane. mna tento komplet stal 56 dolarov, neviem ako to kupujes ty a kolko to stoji, ja som to kupila priamo v usa.

liv99

clinique je velmi kvalitna znacka, myslim, ze sa do nej oplati investovat. skusenosti sice nemam, ale kazdemu sedi nieco ine, takze odporucam zaobstarat najprv aspon vzorky, aby sa napriklad neobjavila alergia...