Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

saty na svadbu.musia byt biele?mozu mat aj zltu farbu?prosim naliehave

valinka vie

fuj, ja som videla nazivo uz aj cervene !! Vyzeralo to nechutne a vulgarne !!! Ako si to len niekto moze dat.
No a tie tvoje su az moc zlte... ako baby hovoria, je to rusive a vymyva to podstatu nevesty.Ani to nevyzera na nevestu. Skus skor nieco jenmnejsie ako sampanske, vanilka, kremove...

enrika

Nie vsetkym zenam (da sa povedat, ze len malemu poctu) pristane bielo-biela farba siat. Ja som svetly typ a v bielych svadobnych satach som mala plet akoby som sa okupavala v Save. Biela skor pristane cernoskam (taka si skusala saty vedla mna vo svadobnom salone). Takisto ciernovlasa a tmavooka zena v bielych satach vyzera strasne bledo. Ja som mala svadobne saty vo farbe sampan, uplne mi rozjasnili pokozku. Tie zlte su az prilis zlte, ozaj odputavaju pozornost.

eistee

Predstavovala som si ich skor so slabsim zltym nadychom.Tieto ma trochu ,,rušia" v podani nevesty.Skor by som povedala,ze slabsiu zltu farbu.
Ale inak zlta mi na svad.satach sedi.

eistee

Nemas nahodou foto aspon nejake ilustracne? Neviem,ale podla mna by sa hodili.Mne sa tiez pacia take s kremovym nadychom alebo maslove.
Ak su saty pekne a neveste super sedia tak v nich vynikne ci uz su snehovobiele alebo s nejakym nadychom.