Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde zohnat take tricko?

Príspevok v téme: Kde zohnat take tricko?
alzbee

Zdravim. Neviete prosim vas, kde by som mohla zohnat tricko s napisom cez prsia: Ano, su prave...
Velmi sa mi to paci:)) ale nikde v obchodoch som este take tricko nevidela (ale viem, ze existuje, lebo jedna baba ho mala:)) Ak mate nejaky tip, tak dajte prosim vediet. Najlepsie by boli obchody bud v BA, NR alebo NZ. Alebo ak viete nejaku internetovu stranku, kde sa da objednat. Dakujem:))

babenka1

ešte je taká možnosť, že si kúpiš jednofarebné tričko v obchode a pobeháš po Blave po FaxCopy, som si istá že niektoré ponúkajú možnosť potlače trička. A ten nápis si navrhneš sama v počítači ako obrázok.

alzbee

Dakujem:)) Natrafila som presne na tu stranku, co si sem dala, tak som sa aj hrala s tym trosku:))..voci nakupu cez net som ale trosku skepticka, zato by som bola najradsej, keby som niekde v obchode to tricko nasla a mohla si ho aj vyskusat a pozriet kvalitu, strih...ak ale v shopoch nezozeniem, tak tato stranka je vcelku dobra alternativa:)..i ked trosku draha :-/

babenka1

skús cez túto stránku, tu si vyberieš tričko a môžeš si tam vložiť vlastný obrázok alebo nápis
www.shirtinator.sk

majú tam celkom dobrý výber tričiek, pošlú ti to do troch dní myslím