... a neviem zabudnut, skusam sa stretavat s inymi muzmi, ale tazko nadviazat novy vztah ak milujete ineho... ako ste sa vy dostali z rozchodov?
Aj po 3 rokoch milujem byvaleho, som normalna?
Slobodna-dokonale a vystizne :)
Klobuk dole sklanam :)
Ja dodnes milujem všetkých svojich bývalých :-) Venovala som im kus seba, kus svojho života a oni mne tiež. Keď mám s niekým blízky, intímny vzťah, nemôžem ho predsa zo seba vymazať. Stal sa mojou súčasťou a mojou súčasťou aj ostal. No i keď ich milujem, milujem ich sama v sebe a žijem a nechávam žiť. Dva krát do tej istej rieky nevstúpiš. Nefungovalo to vtedy kvôli niečomu a nefungovalo by to ani dnes, zajtra..Miluj ale nechaj ísť a choď ďalej aj ty. To, čo vás ťahá k sebe späť je práve tá blízkosť a intimita, ktorú ste spolu zažili. Poznáte sa dokonale, je to istota a niečo nové je risk. Radím, nezotrvávať v minulosti ale ísť v pred, je toľko možností, toľko nových krásnych ľudí, ktorých môžte spoznať.
aj ja si myslim ze je to normalne...ja som na tom rovnako...rozisli sme sa pred tromi rokmi,on ma priatelku a ja priatela ,ale stale nas k sebe nieco taha...a stale ho milujem...
podla mna to nie je nic zle, milovat cloveka aj po rozchode hoci aj niekolko rokov. Spominam si ako mi moja babicka vravela, ze milovala viacerych muzov vo svojom zivote a ze jedneho milovala najviac a cely zivot a jej manzel to nebol... Preto si myslim, ze milovat mozes viacerych ludi a aj naraz, za to ze lubis svojho byvaleho nemusi znamenat, ze nebudes lubit dalsieho :) kazdy ma dost miesta na lasku v srdci. Tak ako milujeme svoju dceru, syna, mamu..... tak mozeme milovat aj ine osoby bez obmedzenia poctu. Usmej sa aspon na minutu ak toto citas, nadychni sa a chod s usmevom do dalsieho dna. Niekde vonku ta caka laska a ty ju jedneho dna opat najdes, ak si pootvoris opat srdce.
Poradim Ti... vyber sa niekde.. do zahranicia... najmenej na tri mesiace... to pomoha... ine prostredie... iní ludia...
lette
je tu už na túto tému viacero diskusii,skús popátrat :)