Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

su aj chlapi zlatokopi?

Príspevok v téme: su aj chlapi zlatokopi?
financia

Myslite si, ze aj chlapi idu po peniazoch? Ide totiz o to, ze kym som mala lepsiu poziciu, zarabala celkom dobre prachy, vtedy sa na mna nalepil moj byvaly frajer. Potom prisla kriza a mna, zial, presunuli na nizsiu poziciu a plat mi dost klesol. O mesiac na to sa so mnou frajer rozisiel. Cize ja si myslim, ze aj mnohi chlapi su zlatokopi, nielen zeny. Podelte sa, ak mate podobne skusenosti, vdaka.

jajka001_

..a ked teda netuzis po financne sebestacnej zene, ako buduci otec musis ratat s tym, ze ju budes musiet zivit, ked nebude môcť pracovať. inak manzelstvo je aj o tom , postarat sa vzajomne jeden o druhého.

lluullu

uhlie, mas neralny pohlad na vztahy a rodinu. Zena obetuje svoj cas, karieru aby mohla vychovavat babo, tak muz ma obetovat peniaze aby pre rodinu vytvoril prijemne podmienky pre zivot. Ale ved ked raz budes otec, mozes ostat na materskej ty a bude ta zivot zena.

lluullu

uhlie, ano zivit deti znamena, nosit peniaze do rodiny, ked je zena na materskej. Ale to neznamena, ze ona si za tie peniaze pojde kupit lodicky od jimmy choo. To nie je okradanie, keby muz v sebe nosil dieta, alebo by potom ostal na materskej, tak by zarabala zena.

uhlie

llullu,

zeny zarabali uz davno viac, ako muzi. Ak muz na SLovensku zaraba priemerny plat, tak zena v Nemecku s priemernym platom zarabala viac aj pred 20 rokmi. To spolu nesuvisi.

jajka001_

chlapi su vypocitavi, hladaju krasnu, mudru, samostatnu, vynimocnu, inteligentnu, a ked taku nahodou najdu, a ostane od neho zavisla kvoli spolocnemu dietatu, vyprdne sa na nu a najde si mladsiu. a ohovara ju, ze si ho vzala pre prachy, aby ju mohol zivit, ked bude mat dieťa.
v dnesnej dobe nestaci zene byt samostatna a sebestacna, ak chce mat rodinu, musi zarabat dvakrat tolko, ak chce mat aj dieta aj byt nezavisla.