nevera???

Príspevok v téme: nevera???
1_111

Zaujímal by ma Váš názor. Keď milenec Vám nikdy neslúbil vernosť,či vážnejší vzťah, no je s vami 1,5roka,...povie Vám,že sa vyspal s inou,no nie je ani nebude jeho dievčaťom,len sa raz stretli a...bere sa to jak nevera? a prečo Vám to vlastne povedal,keď máte medzi sebou len milenecký vzťah?! Chcel byť len úprimný? alebo ho žerie svedomie? nevyznám sa v tom...

1_111

život je komplikovaný...tiež mam dojem niekedy,že ma lúbi.no neviem.ma rad slobodu,ja mu ju neberiem.takto mi to vyhovuje,i ked niekedy by som bola radsej,keby bol viac jak milenec.neviem,jak sa tvarit teraz.že sa nic nestalo,alebo zacat odznova,ci nepokracovat vobec...nejde mi do hlavy co tym sledoval..co sa tyka toho,ze sa vyspal s inou,beriem,nic sme si neslubili,je slobodny,je to jeho zivot.mam dojem,ze sa asi opil s partickou a vyvadzali:) ale nac mi to vravi..preco sa chlapi priznaju k nevere? sak pravidlo znie zatlkat,zatlkat a zatlkat..no ne? :)

lucy2201

vieš tažko radit.može byt to že sa ti chcel len pochvalit a zasa može byt to že mu na tebe fakt zaleži ma ta rad alebo ta nebodaj lubi no ani on sam to nevie.ale zasa keby ta lubi nevyspi sa s druhou...to je jake komplikovane... :(

1_111

že chce byť úprimný a nezavádzať ma,on v podstate je stale uprimny,to si na nom cenim,no ked vravi,že to nie je laska medzi nami,ale proste chemia a pritazlivosť a že sa tesime na seba a tak..i tak nechapem,naco sa priznal teda.môže byť,že ma vyčitky?ale ked ma nelubi,tak preco by mal mat vycitky.som zmatena.potrebujem nejaku radu.

lucy2201

juj moja je pravda že ak ste si nič neslubili uražat by si sa nemala že sa s nou vyspal ale ja by som mu asi povedala že na jeho postelove hratky s inymi babami som neni zvedava že ti to je neprijemne a ako s nim teraz možeš spat ty...

1_111

no musím sa priznať,že takúto situáciu som ešte nezažila.čo mi to povedal,ešte sme sa nestretli.ja som ten čas,čo som s ním,s iným nebola,on s inou tiež nie.nemám šajnu jak reagovať.ranilo ma to,no tiež si uvedomujem,že nič sme si nikdy neslúbili.u nas totiž sedí chemia,nemame spolu vztah ako taky,no je to milenecky vztah.mame sa radi a sex nam spolu vyhovuje.pozname sa dlho.neviem ako reagovat.

lucy2201

fuha tak neviem na čo ti to hovoril.možno sa chcel len vytiahnut pred tebou že on ma aj na inu čo ja viem...povedz ako s nim možeš spat ked vieš že napr den pred tym to možno pchal do inej...to asi neni prijemny pocit...

1_111

Je slobodný bez závazkov...ja vydatá,no s manželom už nejaký ten čas žijeme oddelene,každý v inej časti mesta. zaujímalo by ma,prečo mi to vlastne povedal? čo tým sledoval? šak nemusel vravieť nič a bolo by..priatel to nie je,bo na začiatku sme sa dohodli na mileneckom vzťahu.

lucy2201

to je chuj a na čo ti to hovoril?len aby si volačo nechytila volaku pohl. chorobu ked spava s kadekym.nikdy nevieš davaj si radšej pozor...

AdamKrt

A preco prave je Tvoj milenec a neni Tvojim priatelom ?

Ak je zenaty, ci Ty vydata, to ma byt potom nevera v nevernom vztahu ? Zaujimave...

V takom pripade, ak ste si nic neslubili a mate nezavazny sexualny vztah, tak ste vedeli, ze ten druhy moze robit to iste s inym clovekom. Tak to nevera asi tazko bude...