Mala som proste zlu naladu

Príspevok v téme: Mala som proste zlu naladu
zivotaosud

ahojte..som mala proste zlu naladu mozno som troska vyskocila na priatela on sa urazil odisiel ..nebol oto po prvy krat ...a tak som sedelan a labvicke a cakala ze zavola pride on mi zavola st ym ze ked ma chyti!!!ale viem ze by mi neublizil ale vie sa vyhrzat dost ...ze ak neurobim to tak spravi mamto...ze som v chovani horsia ako jeho byvala...nedokazala ma povzbudit ked videl ze neje mi prijemne po nocnej aj ked som vyspata naladu som nemala boh vie aku..on sa proste urazil ....a vyvolava mi vkuse ...zakazdym zdvyhnem a poviem mu ze ho nenavidim ..on mi stale vola stale dookola....ja s kym chodim pomozte :(((mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

zivotaosud

:) no kupila som si AdamKrt Kelp :) vdaka sa typ ...a inak slabo mi tuka klavesnica aj koli tomu takto pisem a ano a bola pravda ze vcera som bola roztrzita velmi...vdaka vsetkym pekny vecer

[zruseny1]

ale ja ju chapem, ze je smutna a asi trooosilinku roztrzita... snad si to nejak rozdebatuju a ujasnia, co jeden od druheho ocakavaju... len ona chuda tu tusim viackrat pisala, ze ma s nim problemy, takze stale je v takom bludnom kruhu

mojatvoja

a ty co tlieskal ked on avcera bola na verecu rano povedal jemu...ked ona smutny ze kupovat isiel vcera sa nechcelo...ale couz ked som bol dochtorka a chripka mala naladu...

no INKOGNITO ma viac pobavila ZIVOTA OSUD, skoro mi uslo, ked som cital jej prispevky...:))))))

mojatvoja

aked ono bole tam vcera on vola l kde co, tyran? Tak mu dal apo vcera jednu raz mu povedz, ze ty nje si hlupya a ze nehc da pokoj tej inaksej zene...ked si bola vcera taky bez naladovi, tak nehaj tak co robis...ved ked bude on vola tak nech ide kupovat dobre lebo zajtra uz nebude kupovat

:))))))))))))))