už som asi 3 krát spravila nájazd do drogérie a stále neviem,ktorý odtieň je najlepší.skúšala som len na zápästí a rozhodujem sa medzi odtieňmi 14,16 a 24.na svetle sa mi zdali 14 a 16 ružové.a 24 taká tmavšia-lepšia.ale teraz som aj trochu opálená,neviem ako to bude vyzerať v zime.raz som si skúsila tú 14 a 24 aj na tvár,ale asi som si toho dala málo,lebo som nevidela ani to,že by som niečo na tvári mala.ja už fakt neviem.akú farbu pleti máte vy a aký odtieň tohto ae-upu?inak je vhodný aj na mastnú pleť?zmatňuje trochu?
Make-up Affinitone-ktory odtien???
nikto ste nemali problémy s výberom odtieňu,to len ja? :(
Radka presne tak som to spravila.na tvár keď som si ho dala,tak som nevidela rozdiel.ani sa mi nezdalo,že by som vôbec nejaký make up mala na sebe.a na zápästí sa mi nepáčil ani jeden odtieň.buď boli ružové,ako 14 a 16,alebo také ako opálenie-24.ale keď v zime opálenie vybledne,tak sa bojím,že tvár budem mať príliš hnedú.no a pre mäňa tých 14 eur za make up vela je.teraz mám horko ťažko brigádu a nechcem všetky peniaze minúť na kozmetiku.
no ja si napr takisto mejkapy miesam. Zhodou okolnosti affinitone :-)
v predajni vsak musia byt vzorky. Tak si z kazdej daj kusok na tvar, vyjdi vonku na denne svetlo a zrkadielkom sa popozeraj, ktory odtien je pre teba naj. Affinitone nie je zas taky drahy mejkap. Mne to miesanie odtienov vyhovuje, mam 2 balenia na cely rok a vzdy spravny odtien.
..m.. to zase nechcem.jednak by to bolo dosť peňazí a niesom si istá,či mi ten make up sadne.takže by mi potom zbytočne namiesto jedného stáli doma dva.a tiež sa nechcem malovať pol hodinu.
kúp si jeden tmavší a jeden bledší a zmiešaj ja mám 24 a 03 a miešam