prosim vas neviete mi poradit kde sa daju kupit tyrkysove ocne tiene?stale hladam, ale nemozem nikde zohnat to co chcem...mali by byt skutocne krasne syte tyrkysove :D vacsinou najdem take viac menej obycajne modre...tak ak ktosi viete znacku, internet link a najlepsie aj s obrazkom tak budem rada. dakujem
tyrkysove ocne tiene
mirka 23
ja to tiez tak nosim,hore fialove,dole tyrkys,ale vacsinou len na disko :)
a ta baza je od Artdeca,super vynalez
papaja aku bazu? z akej značky?
tekvicka, niekdy su práve šitne výborne. Raz som len tak nahodou kupila praškove tiene po 15sk a boli výborne.... a ten tyrkysovy mi kamoška doniesla z Ukrajiny...to tiež nahoda bola. A ako sa chceš líčiť? Inak ja som skušala, že tyrkysove tiene a dole fialovy tieň, tiež gosh, no šalene to vyzeralo. alebo som to mala naopak...že hore fialove a dole tyrkys...už nepametam...
este som nasla jedny,co vypadaju pekne a su tyrkysove od Dermacol Mineral holographic diamond eye shadow odtien Dreaming turqoise
najdes to cez google alebo na ich webke
no to neni ono, a nespravi to take syte...ale tie gosh som uz pozerala na nete a vyzeraju ze by mohli moje poziadavky splnat tak cez tyzden pojdem kukat lebo u nas v meste neni kde...a diky
v avone maju golden turquoise sa vola..
tekvicka
tak zmiesaj modre a zelene dokopy a budes mat tyrkys zdarma
mirka 23
ja si davam podklad.bazu inak mi opadavaju a nedrzia ale s nou ako pribyte :)
no ja keby som natrafila tak by mi nevadil aj šitny :D len co chodim po drogerkach tak ziadny neni taky ako chcem ja, proste ziadny tyrkys...vsetko modre to sa mi nepaci, ked uz tak zelene ale to uz mam a ja chcem tyrkys!!! :D
tiez som chcela poradit gosh :)