chcela by som vedieť, či má niekto nejakú skúsenosť s tekvicovým olejom v ktorom je viazaný organický jód. Je to novinka, vynašiel ho dr. Turjanec z Ukrajiny a vraj dokáže vyliečiť ochorenia štítnej žľazy.
Prosím, ak ho niekto už užíval, dajte vedieť či ozaj pomohol
Tekvicový olej s organickým jódom na ŠŽ
Chudaci japonci ti su vsakze uz naozaj na vyhynutie, ked beru ovela vacsie davky jodu, ako tu naznacujem.A je ich 132 milionov, budeze to hrozna skoda, hahaha.Vsetci poumieraju na tachykardiu a rozne ine choroby sposobene tym jodom, vsakze.
Nuz a samozrejme, ta tachykardia je vzdy len z extra jodu, nic ine ju samozrejme nemoze sposobit, teda aspon podla tych lekarov-odbornikov na doplnky a ich "skodlive nasledky".
Boze, aki ste naivni a ako lahko vam mozu naservirovat cokolvek sa im zapaci!
Jedna moja dobra znama prevadzala tuto metodu-kvapkala si jodovu tinkturu na brucho. A vysledkom bolo to, ze ju s akutnym zachvatom tachykardie odviezli na pohotovost. A pricina? Nahla hypertyreoza prechadzajuca do hypertyreotickej krizy. Museli ju napchat liekmi, chladit atd, kym ju dali ako-tak do poriadku. A teraz musi uzivat Thyrozol, ktory pred jodovou kurou absolutne nepotrebovala. Staci?
RNG.......netaraj pls.
Nechci,aby som sa obul do tvojich teorii ,ktore su nezmyslom.
Uvedene jodidovane kvasnice maju zas len tu staru nedostatocnu davku jodu, 150 mikrogramov. A podla vyskumov z 80tych rokov telo potrebuje radove viac, pozri cez Google.sk zadanim slov rng, jod, tam som spomenul niektorych lekarov-vedcov zaoberajucich sa s jodom a je tam vytazok z niektorych ich clankov.
Jod sa da brat aj ustne, mozes ho dat do vody, mozes ho dat do oleja, berie sa v pilulkach a podobne, ja osobne pouzivam doplnok jodu transdermalne tj z jodovej tinktury cez kozu.
Dokonca mi to funguje par dni ako dezodor.
mare.remare.sk
Si to precitaj.A stoji to 4 eura!
200 tabliet v balení
Komplexne rieši nedostatok jódu v potrave.
Zloženie: šetrne sušené pivovarské kvasnice, s organicky (prírodne) viazaným jódom
Kolegyňa mala zvýšenú činnosť štítnej žľazy, hrozila jej už operácia. Po trojmesačnom užívaní tekvicového oleja s jódom má výsledky také, že môže dokonca aj tabletky vysadiť. Subjektívne cíti pri jeho užívaní nárast energie.
Chcela som sa opýtať, keď do ľubovoľného oleja nakvapkám jódovú tinktúru, získam olej s organicky viazaným jódom? 50 eur za fľaštičku oleja je vskutku veľa.
Stitna zlaza na vyrobu tyroxinu spotrebuje len asi 100 mikrogramov jodu. Ale jod sa v tele pouziva na hromadu inych veci a to v ovela vacsej kvantite. Takze pozerat, ako doplnok jodu zlepsi cinnost stitnej zlazy je len mala cast celkoveho obrazu funkcie jodu v tele.
Ako vsetko OK ako pises, len mala fakticka poznamka, prof. pise, ze olej je za studena lisovany, co je dobre, a tiez si uvedom, ze clovek samozrejme nekonzumuje len ten olej samotny, takze vlastne si tym olejom len yvzsuje svoj bezny prijem jodu. A este, organicky viazany jod je lepsie stravitelny - a to je fest rozdiel, to mi ver.
Ako vsetko OK ako pises, len mala fakticka poznamka, prof. pise, ze olej je za studena lisovany, co je dobre, a tiez si uvedom, ze clovek samozrejme nekonzumuje len ten olej samotny, takze vlastne si tym olejom len yvzsuje svoj bezny prijem jodu. A este, organicky viazany jod je lepsie stravitelny - a to je fest rozdiel, to mi ver.
ja ten olej uzivam uz vyse roka, mam vysadeny thyroxin (brala 7 rokov 100mg denne) a vysledky mam v poriadku, ultrazvuk stitnej zlazy mam v poriadku, citim sa ovela lepsie, aj ine krvne testy sa mi upravili. takze nech uz ma kazdy argumenty ake chce, ja na nho nedam dopustit :)