Rozisla som sa s priatelom po par rokoch co sme boli spolu, ja som uz z toho psychicky znicena, z rozchodu, z toho co sa dialo predtym atd.. Potrebujem nejake lieky na nervy, na upokojenie.. nezvladam to! Strasne to boli! Viem ze to chce cas, ale ja ten cas neviem prekonat s takou silnou bolestou vo mne.. neviem robit nic, mam len depresie a plac.. ake lieky mozem brat? Potrebujem sa upokojit!
Potrebujem lieky - rozchod
Dufam ze to pomoze.. citim sa strasne zle, ja to uz nezvladnem.. mam chut sa zabit, aj ked to urcite neurobim, ale presne na to sa citim.. A najhorsie je, ze jemu to je uz jedno!
obvodná lekárak nech ti predpíše xanax,pomôže určite
Opit som sa opila a akurat mi bolo strasne zle.. cas mi nepomaha, kazdy den je pre mna ako rok strasnej bolesti.. velmi ho Milujem... a nici ma to... najradsej by som zaspala a prebudila sa uz "vyliecena" z tej lasky..
aj antidepresiva aj anxiolytika su to a
vsetky su navykove,najlepsi je cas a sila vole, popripade sa opit
A to su ake lieky? Antidepresiva? Lebo ja by som potrebovala skor nieco na upokojenie, nech necitim taku bolest... a hlavne bez predpisu, lebo co mam lekarke povedat ze potrebujem lieky na rozchod? Ved ma vysmeje :(
pokial viem,vsetky su na recept
lexaurin,xanax,neurol.......