Potrebujem lieky - rozchod

Príspevok v téme: Potrebujem lieky - rozchod
nija

Rozisla som sa s priatelom po par rokoch co sme boli spolu, ja som uz z toho psychicky znicena, z rozchodu, z toho co sa dialo predtym atd.. Potrebujem nejake lieky na nervy, na upokojenie.. nezvladam to! Strasne to boli! Viem ze to chce cas, ale ja ten cas neviem prekonat s takou silnou bolestou vo mne.. neviem robit nic, mam len depresie a plac.. ake lieky mozem brat? Potrebujem sa upokojit!

nija

Dufam ze to pomoze.. citim sa strasne zle, ja to uz nezvladnem.. mam chut sa zabit, aj ked to urcite neurobim, ale presne na to sa citim.. A najhorsie je, ze jemu to je uz jedno!

nija

Opit som sa opila a akurat mi bolo strasne zle.. cas mi nepomaha, kazdy den je pre mna ako rok strasnej bolesti.. velmi ho Milujem... a nici ma to... najradsej by som zaspala a prebudila sa uz "vyliecena" z tej lasky..

nija

A to su ake lieky? Antidepresiva? Lebo ja by som potrebovala skor nieco na upokojenie, nech necitim taku bolest... a hlavne bez predpisu, lebo co mam lekarke povedat ze potrebujem lieky na rozchod? Ved ma vysmeje :(