Mliečne biela pokožka

millli

Ja mam tmavohnede vlasy, zelene oci a velmi bielu pokozku. Mam otazku na vas, muzi, pacia sa vam taketo zeny? Ked som bola mladsia, isli mi na nervy tie reci, ze by som sa mala viac opalovat a ci nie som chora, ci mi nie je zle. Ja som vsak rovnako bleda ci je leto, ci zima, ci svieti slnko, ci prsi, ako by ma nechcelo opalit. Teraz mi to uz nevadi, som hrda na to, ze som ina ako vacsina bab v meste. Niektore sa mi sice uskrnaju ked vyjdem von v lete v minisukni a svojich bielych nohach, ale ja si myslim, ze na to treba odvahu. Co ma vsak trochu trapi, je, ze mi strasne vidno kruhy pod ocami a tiez, ked sa zacervenam, tak to velmi vidno. Myslite si, ze pridu coskoro do mody aj prirodzene biele zeny, nielen tie opalene a zo solaria?

sssssssss

Ja mám úplne bielu pokožku a k tomu nosím červené vlasy. Tiež som bola z toho nešťastná kedysi,ale už mi je to jedno...ale nemám absolútne problém byť na slnku,môžem sa aj opáliť a v lete som vždy tmavá...ale teraz,ako ide zima,zas som biela ako stena...aj sa ma ľudia,ktorí ma nepoznajú zvykli pýtať,či mi nie je zle,na odpadnutie:-)

sminkarka

to bol zrejme bashirov dokument
ten clovek mu velmi ublizil,a okrem toho existuje skutocna- nezostrihana verzia tohto dokumentu,ktora je uplne ina,nez ta zostrihana.

lolarocks

Ja som pozerala ale akýsi dokument o ňom a tam vraveli :,,Michael veľmi na slnko chodiť nemôže,keďže je naň jeho pokožka po zosvetľovacom kréme alergická."

alicia

Jednoducho sa mi to velmi paci :) Podlamna je baba s krasnou bielou pokozkou omnoho krajsia nez nejaka spalena solarkova (alebo od slnka) a lupajuca sa holka... :)

lolarocks

Ja takú pokožku mám a som nesmierne šťastná .. najprv som sa hnevala keď mi každý vravel : aká si bledá,skús sa trocha opáliť,ale teraz som na to hrdá.Som hrdá že som iná ako ostatní v mojom okolí.
A pokiaľ ide o Ditu - je to nádherná žena,strašne ju obdivujem,takže ťa chápem že chceš byť ako ona. (dúfam ale nie že striptérka :D)

Počula som že existujú nejaké krémy na zosvetlenie (používal ich aj Michael Jackson ale to by už stálo "viac" peňazí :D:D)