matka ma nuti ist do skoly aj ked mam teplotu, povedala mi nech si nemyslim,ze sa budem ulievat :( neda sa jej vysvetlit,ze mi je zle, vobec ju to netrapi. akurat mi len tabletky kupila a to je cele.
Chrípka a teplota
ked mas 19, urcite by si mohla ist aj sama k lekarke, ani mama o tom nemusi vediet, ved si uz dospela.
Z neliečenej chrípky môžeš neskôr nadobudnúť oveľa nebezpečnejšie choroby ako zápal pľúc, zápal srdca, poškodenie kĺbov, ochorenia obličiek. Znie to hrozivo, ale je to tak. Okrem toho ti hociktorý lekár povie, že chrípku treba vyležať, nielen kvôli sebe, ale aj preto aby sa zamedzilo šíreniu nákazy.
Nehnevaj sa, ale čo tu riešiš? Si dospelá žena, máš 19 rokov, to že chodíš ešte do školy, neznamená že si nesvojprávna! Kašli na t, čo ti hovorí mama a choď zajtra k doktorovi.
jejda tvoja mama musi byt sprosta. sorry evka ale myslim si to. a nemas niekoho kto by s tebou isiel doktorke? sama urcite nechod, no prelezana chripka vie narobit peknu sarapatu! niekto dospely kto by ti pomohol tam dojst existuje?
evkaaaaaaaa
ked ti je zle preco si nezavolas sanitku?
peto T
jedna normalna odpoved v tejto teme nevyvazi vsetko to,co si popisal o c vitamine
a teplomer videla na vlastne oci
ja mam 19 rokov.. no este studujem,a neviem ako dojdem ku doktorke ked mi je takto.citim, ze mi to do rana neprejde, lezat uz nevladzem v posteli,ale ked chodim boli ma hlava a toci sa mi :(,mamu to bohuzial asi nezaujima...
karioll2: Zámerne nečítaš, len sa rád vyjadruješ, však?
V praci este horsie. Mam robit s takym co chriachle krvave hlieny a pri kasli sa chyta za hrudnik. A ja to od neho dostanem. Zamestnavatela to nezaujima. Keby sam chcel ist marodit tak ho zamestnavatel pusti, ale on povie "bude na pi.. vyplata" A trase sa tam cerveny a uzimeny a nic nerobi. Potom to dostane dalsich 6 ludi. A tak je to 6 x do roka.
chod lekarke nech to posudi ona. neznasam ked matky posielaju do skooly chore deti vzdy to potom od nich chytim...
a kolko mas rokov evka? ved jej ukaz teplomer alebo si zmeraj teplotu pred nou. mas ju vysoku? mozes ist k lekarke aj sama? ked hej, ta chod. je zbytocne sa pchat tabletkami, ktore mozno ani nepoznas, ked potrebujes nieco, co ti moze dat lekarka...