čawte kočky, objavila som túto super stránku, kde si ludia radia a pomáhajú si. Tak som sa rozhodla, že sa teda aj ja niečo spýtam. Som v 21. týždni tehotenstva. Ked si to pozerám na internete tak tam píšu, že som v 6. tom lunárnom mesiaci. Čo to znamená, že v lunárnom? Pretože, tehotenstvo trvá 9 mesiacov ale 10 lunárnych. A tomu dosť nerozumiem. Neviem teda v ktorom mesiaci vlastne som :-)) a ešte jedna otázka. Baby, všetci mi hovoria, že nevyzerám ako tehotná, že iné baby v 21. týždni majú už obrovské bruško, a ja nič :-( som z toho aj dosť sklamaná, lebo by som chcela hrdo ukazovať moje bruško :-) tak by som sa chcela spýtať, či je to normálne a kedy vám začalo tak poriadne rásť :-) Ďakujem
nerozumiem tomu
lolinka, ja som tiez nepriberala, len pomalicky, neboj to pride :-)do siesteho mesiaca som pribrala len 4 kg a do konca tehotenstva dohromady 7 kg, po porode vazim tolko ako pred otehotnenim :-) a nijako som sa neobmedzovala, skor naopak, to zavisi od metabolizmu cloveka, kazdy sme iny...
Jasné LOLI..len toto fórum je také neisté...je tu veľa tém a človek sa v tom stratí...Ak chceš tak mi napíš mail tvoj a ja ti potom napíšem na mail..a ked niečo tak sa ozveš
pa
pa
no, lenže mne aj sestrička tak trošku vynadala že som pribrala len 3 kilá, že je to málo a tak, ale ved ja papám, tak neviem prečo je to tak. Drobčeka už minimálne týžden cítim, ako ma kopká :-) je to úžastné. No teraz som sa zlakla, lebo aj ja mávam soplík a bolieva ma hrdlo, ale liečim to čajmi a teplom. Tak dúfam, že sa nič zlé nestane. A k tomu brušku,no dúfam, že čoskoro mi ho už bude vidno, a môžem sa s ním hrdo ukazovať, a vám baby dakujem ste zlaté.... som rada, že sú tu aj také skvelé baby, čo mi poradia. Tak ked budem mať otázky, môžem sa na vás obrátiť??? :-))
lolinka neboj,to brusko este ma cas rast,aj ja som do polovice tehu malo pribrala a potom ked som sla rodit mala som o 18kg viac :)) a este aj teraz (dnes su presne 4 mesiace :) )po porode mam 9 kg navyse ktore neviem zhodit :((((
No ja sa každú chvíľu zafučím ako lokomotíva...zatiaľ to zvládam ako tak...Krče v lýtkach ešte nemávam ... ale myslím že sa dostavia...No a pribrala som zatiaľ asi 3-4 kg...tak to ty si dobrá že si len 3...mne nebývalo ani nejako moc zle...akurát raz som odpadla..ale to bolo preto, že sme boli v kostole a stáli sme tak mi prišlo zle...No a ináč ..mám pocit že niekedy cítim drobčeka..ale doki mi povedala že ešte by som to nemala cítiť, lebo že je na mechúr otočený nožičkami...tak že za 2-3 týždne...tak ja potom neviem čo to cítim...sem tam ma bolí hlava...a bývam zas chorľavá..aj teraz soplím...Tak si preventívne varím cesnak s mliekom, medom a maslom...uvidíme či trošku pomôže...
drzte sa baby, to s tymi mesiacmi som nepochopila ani ja a stale som vravla ludom ze neviem, ked som im povedala ze v ktorom som lunarnom mesiaci tak mi neverili, ze to nevychadza bla bla a kukali na mna ako na debila ked som im vysvetlovala ze tehotenstvo je vlastnr desat mesiacov... hovor tyzdne a nech si to vyrataju.
neboj sa, už bude všetko len a len dobré...uvidíš :-)) aj ja ti dakujem.... a inak ako to teraz zvládaš???? :-)) ja bývam často unavená, ospalá....a hlavne v noci mávam občas krče v lýtkach, je to hrozné..... a inak kolko si pribrala?? ja za celý čas len 3 kilá....
Lolinka..ďakujem ti ...aj ja tebe prajem aby ste boli len a len zdravučkí a všetko zvládli...Ja som bola často chorá..a doktorka mi povedala že to mohlo byť aj preto, že boli 2 že to je väčšia záťaž...no ale dodnes mám výčitky..lebo som mala kontrakcie a ja som nešla na pohotovosť...ale ja ako prvorodička som vôbec nevedela že sú to kontrakcie...myslela som si že to z chrípki ma bolia kosti...ale to už nevrátim...Dúfam len že teraz to bude lepšie a že to zvládneme...
tak to mi je strašne moc lúto, že sa ti to stalo. Teraz budem mať aj ja velký strach :-( mala si nejaké zdravotné probélmy alebo čo??? prajem ti aby sa ti to už nikdy nestalo a aby si mala zdravé bábätko :-)
Lolinka ja mám 23 no teda už v pondelok budem mať 24..zvláštne ako som si donedávna pridávala a teraz už uberám roki :o))
Toto nieje moje prvé tehotenstvo...Bola som tehotná, čakala som dvojičky, ale presne takto v 18 tt som potratila...to bol najhorší deň v mojom živote...a neprajem to nikomu...teraz čakám jedno bábo...a vzhľadom k tomu čo som do teraz prežila...tak som maximálny strachopud...a stále sa bojím aby sa to nezopakkovalo...