Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Velmi citlive a bolestive bradavky, prsia

Príspevok v téme: Velmi citlive a bolestive bradavky, prsia
marfuska

tak, treti tyzden to uz mam takto. velmi citlive bradavky na dotyk.a zda sa mi, ze som aj pribrala do brucha,ale len hore, nie dole do podbruska. uzivam cerazette, pravidelne a sex som mala naposledy asi pred dvomi mesiacmi.
zeby priznaky tehotenstva,alebo to moze mat aj ine priciny? ano viem, najlepsie bude, spravit si tehotensky test. aj to skusim. len tie tabletky beriem stale, ak som tehotna, co ak to poskodilo plod?

marfuska

tak, test spraveny- negativny. aj som trosku smutna bola, ale tak asi je to tak lepsie :)
laskonka- ale ja beriem cerazette, menstruaciu nemam.

laskonka

Su to priznaky jednak tehotenstva, ale ak uzivas hak, nemala by si sa obavat tejto moznosti... Je to urcite hormonalneho povodu. Mna vacsinou byvaju aj dva tyzdne pred menzesom bradavky, prsia si nemozem ani chytit, take ich mam citlive a samozrejme ze aj na vahe trosku priberiem, brucho sa mi nafukne, atd... je mi celkovo zle... ale mozes to mat aj zo samotnej hak. Treba sa poradit s lekarom, on vie viac ako mi tu, relativistky :P

macuuuuuuška

AHojte bojim sa že som tehotna...asi pred 2 tyždnami som si robila test vyšiel negativny potom o 4 dni znovu aj ten bol negativny posledny pohl.styk som mala asi pred 3tyždnami aj viac...ale bol chraneny...a naposledy nechraneny..bol asi pred 48 dnami...mohli ma tie testy oklamať? prvy som mala taky obyčajny a druhy som si kupila ten RapiClear ...mohli ma oklamať?? bo tehotna necme byť..:( a menštruacia mi meška asi 2 tyždne...dakujem za radu..

marfuska

uff, si ma teraz upokojila trosku :) ja som sa uz bala, ze ak som aj tehotna a beriem hak, ze dietatku to ozaj uskodi velmi. no tak uvidim, test si pojdem kupit az zajtra a v sobotu sa dozviem, ci ano, ci nie :)

:)

Ak ti mozem poradit,pytaj si v lekarni Rapiclear,su 3 typy,tak je uz len na tebe,ktory ti je najpohodlnejsi..Ma 99,9% spolahlivost.Test treba robit najlepsie z ranneho mocu.Vecer je uz hormon v moci zriedeny a test ho nemusi zachytit.Rapiclear test sa da robit na 5.den po oplodneni,takze v tvojom pripade si mozes jeden den spravit jeden,na druhy den druhy..A neplas sa zasa prilis,HAK je sice skodliva pre plod,moze vyvolat spontanny potrat do 2 tyzdnov,no potom jej ucinky nemusia byt az take ako sa v letaku popisuje,to co je v letaku su vysledky pokusov na zvieratach,nie na ludoch..take testy nikdy neboli robene..

marfuska

a ktory tehot.test je najlepsi? tolko ich je na vyber a neviem sa rozhodnut. ked chcem dva, tak by bolo dobre, dva odlisne mat,ze? a lacnejsie, drahsie?

marfuska

ale zeby priznaky prisli az tak neskoro, ze som tehotna? ak som teda uz v druhom mesiaci, kde stale beriem hak, plod je urcite uz poskodeny. ozaj neviem. ale asi bude lepsie skor si spravit ten test a potom sa uvidi. nech je toto vyvratene. a chcela by som si kupit dva, pre istotu, po akom dlhom case mozem pouzit ten druhy?

Najčítanejšie články