Ahojte :-) Dlhsie rozmyslam o dievcenskom mene kedze som uz na konci 9 mesiaca manzelovy sa paci Liana,Simona alebo Dianka ja uvazujem o Kamilke .... skor ci neskor sa budeme musie rozhodnut ale predsa skuste mi napisat nazor aspon budem viacej v obraze :-) dakujem
Co poviete na meno Kamila je este vobec moderne pre babetko ?
Nepozeraj na to co je moderne. O 5, 10 rokov bude vsetko inak. Daj meno ake sa ti paci. Z tych co si napisala, sa mi najviac paci Simona, ale aj Kamila je pekne. Kamaratka ma 3 rocnu Kamilku a velmi jej to meno ide. Volaju ju Kami, Kamca, Kamilka.
Krite, zas zas zaaaas? :D
100 ludi, 100 chuti...kolkokrat zalozi niekto taketo forum, tolkokrat to budem omielat.
Ale Kamila mi nepride ako dedinske a typicke slovenske meno... nahodou mi pride celkom ojedinele, aj ked urcite nie je zriedkave...prave v tom je jeho caro, ze sa tak nevola kazdy piaty obcas Slovenskej republiky a znie pekne. Mne sa celkom paci.
A uz vonkoncom nechapem, ako si myslel "otrium" svoj prispevok...akoze Liana je tiez typicke slovenske meno a dedinske?! :D lol... To sa mi vsak nepaci.... je to ako liana stromu :D. blech
Este Simona sa mi celkom paci... proste pekne znie.
Hm, ja ti asi neporadim, kedze ani jedno z tych mien sa mi nepaci. Vacsinou ich davaju dedincanky s typicky slovenskymi menami a to znie priserne.