Mne sa veľmi lámu vlasy,stále mám rozštiepené končeky,a veľmi pomaly mi rastú,farbím si ich ale nie často-2-3x do roka. Nevie niekto nejaký dobrý domáci recept,alebo nej.dobrý šampon,alebo hocičo...??Za odpovede vám veľmi pekne ďakujem
Rozštiepené končeky vlasov
ahojte, neviem či to pomáha aj pri končekoch, ale super je si zmiešať ocot s vodou do 1,5 l flaše, ale nie veľa octu :)) tak cca 2-3 dl. poriadne umyť vlásky voňavým šampónom a potom preliať touto zmeskou. krásne sa lesknú a pri častejšom opakovaní by sa nemali mastiť. kedysi som si to robila často, teraz už dlho nie :/ ale dnes idem na to! :)
mirka 23
a od akú značku henny používaš prosím ta?
nanáša sa to rovnako ako klasická farba?
pojdem do toho,z tých chemických už mám riadne poničené vlasy :(
heh...ja som na med alergickaa waa ha mne by asik viac uskodil ale to kakao je dobre an hnede vlasky lebo zvyraznuje farbu :):):) a oliv oil som skusala ale strasne mi zatazuje vlasy...chcela by som vyskusat kokosovy...a tam na dlouhevlasy som nasl kopu dalsich olejcekov...ale o kokosovom som pocula najviac chval tak mno skusim :):) ale aj ta henna ma zaujima...
jaja..ja si davam vyzivivu masku raz za tyzden, ked nemam kupovanu spravim taku domacu..z medu, olivoveho oleja a kakaa, celkom dobre vyzeraju potom, aj ked treba to dlhsie umyvat:)
na dlouhevlasy som niekde citala ze rast vlasov podporuje kofein ...taze to dakedy skusim...nadza´bat si na hlavu zrniecka kavy :D:D heh inak ste pozerali tie bioprodukty na dlouhevlasy..mna to vazne ze fascinuje myslim to zlozenie...vsetko len rastlinky a olejiky :)
ja nepouzivam ziadnu hennu, vlasy si umyvam avonovymi samponami, vlasy som mala do nedavna po zadok, bez rozstiepenych koncekov.
mirka 23
prosim ta ta henna sa moze pouzivat aj na vlasy,kt.boli farbene dlhotrvajucou farbou tak 1.5mes dozadu
diky
mirka, ty keby pracujes pre nejaku henna spolocnost,tak ti by na teba nedali dopustit :D