Kočky čo ste to podstúpili bolí to? k čomu by ste to asi mohli prirovnať tú bolesť? Koľko vpichov sa dáva? a dostali ste aj niečo na umrtvenie (mastičku či vodičku)?
Zväčšovanie pier a výplň vrások.
ta jedna ampulka staci na hornu aj dolnu peru na jeden krat??????takze hovorite ze tak kyselina hyaluronova vydrzi ten rok?a kde vsade to vlastne robia....v kozmetikcych salonoch asi tazko ze?a na tych klinikach v tych vacsich meestach?
mischelle, ano, aquamid nie je veľmi vhodný na vrásky a už vôbec nie dynamické,
a neviem či sa môže po kyseline hyalurónovej pichať aj aquamid alebo je to naopak :)
Ja som si to dala pichať po pol ampulke a vždy po pol roku až roku, takže výsledok som si korigovala sama.
Ale máš pravdu, každý nech skúsi čo sa mu pozdáva a možno naše názory im aspoô trošku pomôžu, nie?
pauli, ale nadpis je Zväčšovanie pier a výplň vrások.
Neviem, ja mam proste trochu strach z tych permanentnych materialov. Ale super ze si spokojna.
Asi by som to uzavrela tak, ze do pier aquamid, lebo predsalen, pery az tak nestarnu a nemenia sa ako okolita pokozka.
A do vrasok kyselinu hyaluronovu.
A mozno ked ma niekto viac penazi, tak by som odporucala takuto kombinaciu: najskor vstrebatelnu vypln, skusit ako to vyzera, ak ked budem spokojna, tak permanentnu vypln -Aquamid :D
Mne kyselina hyaluronova vydrzi podla miesta aplikacie - 9 az 12 mesiacov.
skus ich vyplnit vlastnym tukom...tuk ti odsaju a zvysok co enchces do ust ti mozu napiach do vrasok na tvari
michelle, ale tu sa bavíme o zväčšovaní pier a nie o vráskach....
A trošku premýšľaj :), zväčšovanie pier kyselinou hyalurónovou je dočasné a vydrží koľko max. pol roka? A ampula stojí 200-300€ a zvačšovanie pier Aquamidom je trvalé a ampula stojí 500€. Ano to starnutie prebieha ale určite stačí si dať aplikovať Aquamid ak to bude potrebné možno znova po 10 rokoch, ja ho mám už 5ty rok a žiadne starnutie neprebieha ani nemám absolútne žiadne problémy a poznám osobne minimálne 3 ženy, ktoré majú v perách výplň Aquamid a sú veľmi spokojné.
No je to drahe, lebo je to permanentne, trvale, aj ked aj to je otazne, lebo pokozka starne dalej, takze vrasky sa nadalej prehlbuju.
Kyselina hyaluronova je ovela lacnejsia a navyse okrem vyplnania vrasok, pokozku aj revitalizuje - zastavuje starnutie.
1ml - material plus aplikacia stoji 200 az 300 eur.
to naozaj take drahe? za 1 ampulku? ved potom ked som citala na inych strankach ze zvacsenie pier za 5000sk...a kde na to mladi ludia beru???
lana, jedna ampulka Aquamidu t.j. 1ml stojí 500€ a to závisí aj od zariadenia, takže to ber ako orientačnú cenu....
ja by som chcela vediet cenu konecnu pri tom aquamide
zalezi od velkosti pier,
ale urcite treba viac, aby to bolo pekne rovnomerne, ale robi sa to velmi jemnou ihlickou. Kazdy ma iny prah bolesti. Segra mi hovorila, ze ju boli permanentne tetovanie viac.
Ja uz som si to dala urobit dvakrat, prvy krat hroza, a teraz uz som vedela co ma caka, a odrazu sa mi to zdalo celkom ok.
Co sa tych vpichov tyka: tak asi 4 az 6, sa mi zda.
Ale ked sa toho naozaj tak bojis, daj si tu anestezu. ta boli asi ako u zubara. jeden vpich do kazdej strany a potom nic necitis.