Sprchovanie moze zabijat, co si o tom myslite?
Uf, no ja som videla predavacku vykladat chlieb na policky s holymi rukami!!!!! Spytala som sa jej, ci nemaju aj chlieb uz zabaleny (ale ved aj tak ho zase len balila holymi rukami...), pozrela sa na mna ako na hnusneho pavuka. Ja nezijem na Slovensku, ale poviem vam, este aj ten posledny Mexican pouziva na pecivo klieste!!!!!!!!!
vierkabb
raz som bol v pekarnach a viacej svabov som nikdy nevidel.....
hlavne by mali zacat s hygienou v pekarnach!ked sa uz bavime o pecive. tam su tiez len ludia a pochybujem, ze kazdy dodrziava 100% osobnu hygienu.
weledda
a aj tie male deti vo vozikoch,postupaju spinavymi topankami cely vozik a clovek tam potom dava jedlo.........
s pecivom to riesim tak,ze kupujem iba vtedy,ked je este v prepravke nevysypane.vela krat som bol svedkom,ako si ludia vobec neumyvaju ruky po wc,ved aj na joj co davali vyvolenych ci ako sa to volalo,tak vela ich bolo takych,ze iba vodou si oplachli ruky,ak vobec....
ja2222
ja som ta nijako nenapadal,ty si zacal,tak sa uvedom
Njhorsie je, ze to pecivo berieme my , ti co si ho naberame so sacikom na rukach. Si predstavte ze si niekto neumyje ruky po velkej a potom chyta to pecivo. Na to by mal zakon existovat!!!
Jebo si tu len ty a mozem v najblizsej buducnosti ocakavam vyhodenie z tohto fora, aj ked sa prihlasis po neviem akou prezyvkou. Si sledovany, davaj si bacha na prsty, co pises.
v konecnom dosledku, vsetko nas zabija. ci uz je to sprchovanie, chytanie tovaru v obchode, obchytane klucky, atd....
ja2222
tak suhlasis s pecivom a mam skapat?
ty si teda pekny jebo.chod za mamou,nech ti da jednu vychovnu po hlave
Preco je ja1111 potrebne oplachovat vanu pred sprchovanim?????????? Ja vanu umyvam dezinfekcnym prostriedkom 2x tyzdenne, urcite to pomoze viac ako ju oplachnut vodou pred tym, nez sa do nej clovek postavi... Skap ty. Ale s prehrabavanim sa medzi pecivom mas pravdu.
Inak, karioll, vydodia ta dverami, prides ako taka plostica oknom, ze?