Ahojte chcela by som sa opytat paci sa Vam meno Liliana? A co meno pre chlapca? ake by sa hodilo podla Vas ku sestricne s menom lily ?
Paci sa vam meno Liliana,Lily ?
sory ale mne meno Lily pristane skor na nejakeho psika:D...ale ked sa tebe paci,prosim..je to moj nazor,ale pri pocuti mena Lily si hned predstavim psika napr.taky malicky pudlik alebo nejaka čivava...a isto si nepredstavim male dievcatko:D
myslim si ze meno liliana je krasne paci sa mi aj lili..... pravdou je ze chcem aby nasa lea bolo prezivana lilli takze to povazujem za krasne..... a pretoze lili je naozaj super vhodne pre male dievcakto tak chcem aby meno pre dospelu bolo vznesenejsie napriklad ako liliana. mozno by sa citila hlupo ked vyrastia a stale ju volaju lili ako dievcatko... to je len moja uvaha....a k tomu chlapcenskemu menu no myslim ze zavisi od toho ako velmi chces aby sa k sebe hocili a cim sa maju hocit. tym ako zneju alebo povahovym vykladom mien takze tazko takto konkretne povedat. myslim ze by ale malo byt z naseho kalendara aby si vedelo uzit meniny. moje favoritne mena pre chlapca su: oliver, viliam, daniel, gabriel, a musim priznat ze aj manzelov uleteny napad HUGO uz beriem vazne. a myslim ze k lili vy sa vili hodil :-) krasny dnik
mne sa paci :) celkom
páči sa mi ale zapísané ako Liliana,no volať ju môžeš ako Lili.Na našej ulici býva jedna 9 ročná.
Mne sa rozhodne páči toto meno a hlavne nedá sa povedať škaredo.
50 rocna Lily ako stara bordelmama.
Camilla, druhe meno pre dalsie babatko neries, to si vyberies, az to bude aktualne a take, ktore sa ti bude pacit (pojdes asi vylučovacou metodou :D... teda aspon mne sa nikdy nepaci iba jedno meno, takze neviem :D ).
Nvm, s tou Lilianou, vravim, mne to nepride vobec skarede, absolut ziadne vyhrade voci tomu nemam. Je to jedno z krajsich mien (ale paci sa mi omnoho viac ako Lily). Tak by si ju vsak mohla kedykolvek volat :). Len nech ma na rodnom, na obcianskom...Liliana :D.
Nvm, ty sa rozhodni a neries tu cudzich ludi, nech sa paci tebe a tvojmu muzovi.
Alebo ju pomenuj po sebe a mas po probleme :D. Ved ak sa volas Kamila, tak to meno sa mi este viac paci, pekne a neosuchane.
Dakujem za Vase rady :-) asi som to blbo napisala ´´dobra vila´´´.... cize pracujeme s manzelom na babetku a uvazujem o menach heh, neviem paci sa mi Liliana pre zlate zdrobneniny a skratky ako Lili,Liluska,Lilinka,Lola,Lilu hehehehe neviem no a potom zas si hovorim no a ked pride casom druhe babo tak ake by sa hodilo k tomu menu to neviem hehe preto si rada precitam Vase rady
Ty akoze budes dalsiemu dietatu vyberat meno podla toho prveho?!! :D. Tak toto je uz fakt... :-/. A akoze ako popáruješ tie mena, ze co sa k comu hodi?! Ved to je uplne jedno!! Pokial sa co ja viem - dievca nevola Esmeralda Mariellita a chlapec Jano, napriklad :D. Este aj tak by mi to bolo SRDECNE jedno, ved su dve ine bytosti a je EGAL ako ich pomenujes, pokial sa ti tie mena pacia a nie su nejake prilis extremne.
A osobne ku konkretnym menam... nemam voci nim ziadne vyhrady, ale viac sa mi paci Liliana. A nech ti je jedno, kto ti na to co vravi, NIE SU to skarede mena, ak sa ti pacia, pomenuj si ju tak.
Ach jaj...uz som si zvykla na pocit, ze sa tu stale a stale bude objavovat takato diskusia, ale ze si ludia este nezvykli na to, ze je to skoro stale 50 ku 50, kedze ma kazdy iny vkus a po case, ci verite alebo nie, by ste si na tie mena zvykli, aj ked sa vam nepacia a za nejaky cas by ste nemali voci nim vyhrady (aspon nie vacsie :D ).
Pači sa mi ale nie na človeku, skor psovi by som dala meno LILI, takemu malemu.
Mne sa pači Karin, Sara, Lucia