Neviem, co si mam mysliet o tejto situacii, ani ako ju mam riesit. Ide o to, ze mam znameho, v poslednom case spolu flirtujeme a mala som pocit, ze mu ide aj o nieco viac. Jeho zboznovane pohlady na mna, do oci, odprevadzanie domov. Mali sme za sebou aj prve, hoci len zatial jedno, rande. Minule sme vsak boli aj s kamaratmi a kamaratkami posediet vonku. Zrazu sa tam objavila nejaka jeho asi kamoska, ja ju nepoznam. Zacala sa ho velavravne dotykat a objimat okolo pasa, pliec. On nerobil nic, iba stal, ale ani nic nehovoril, ani sa jej nedotkol, ani sa na nu nepozrel. Neviem, ci ma videl, lebo stal chrbtom ku mne. Co si mam o tom mysliet? Co robit dalej, ako sa mam k nemu spravat, odmerane, ignorovat ho, milo? Vdaka.
isla po nom ina, on nerobil nic, co mam robit, som mimo?
Ked ma neskor uvidel, uz bol sam, spraval sa ku mne milo, akoby sa nic nestalo, prisel ku mne a veselo sa so mnou zvital. Ja som sa robila, ze je vsetko v poriadku a on bol bud rad, ze nerobim ziarlive sceny, ak si myslel, ze som ho videla alebo nevedel o tom, ze som videla, asi tolko.
Dakujem ti za mile povzbudenie, uz som si myslela, ze tu nikto teraz nie je. Mna on niekedy vobec nezaujimal, ale ked sa tolko snazil a chodil za mnou, povedala som si, ze mu dam sancu. Teraz zrazu zistim, ze ziarlim? Este niecomu nerozumiem, pokial ma ten chlap nezaujima, zda sa mi, ze ani ine zeny, dokonca sa mi zda, ze sa mu vyhybaju. V tej chvili, ako zacnem k nemu pocitovat nieco viac, zda sa mi, ze sa okolo neho kruti aj viac zien. Je to len moj pocit alebo je to bezne?
mohlo to byt len kamaratske niektory ludia su viac dotykovy:))...hlavne ked on nic nerobil tak pohoda podla mna...