asi sa budete smiat ale uz sa zamyslam nad darcekom na vianoce pre priatela. ale hned to vysvetlim :) dopocula som sa taku informaciu zevraj sa moj priatel vyjadril ze ja neviem davat dobre darceky...tak som sa "nastvala" a povedala som si ze na vianoce dostane odomna darcek ze z neho spadne na zadok :)
skuste mi dat nejake tipy na fakt originalny a dych vyrazajuci darcek :) dakujeeem :)
darcek
Mne sa zatial podarilo priatela vzdy prekvapit a napokon on sa vzdy zo vsetkeho tesi.
Raz napriklad opravoval staru babetu a spominal, že by ju chcel aj vynoviť, tak dostal na meniny červeny sprej. Alebo raz dostal štangu loveckej salamy previazanu stužkou:) ano dobre čitaš, a strasne sa z toho smial a tešil, každemu potom hovoril čo dostal a chalanom sa to tiež pačilo, že super originalny darček... Tak skus počuvať priateľa čo rad papa, čo rad robi, oblieka si... a prekvap ho, hoci aj najvačšou somarinou, ved darček ma hlavne potešiť.
luckaaaaaa neber to zle,ale co tak dobry stripiz,na ktory dokonca zivota nezabudne.............a mas po probleme
Nie si sama, aj ja nad tým už odteraz rozmýšľam :) Mne môj priateľ dáva stále nejaké originálne darčeky, tak ťa možno inšpirujem :) Raz som od neho na Vianoce dostala knižku, ale nie obyčajnú. Napísal ju on sám a potom ju dal vytlačiť a zviazať. Taká normálna maličká knižka z toho vznikla. Je to rozprávka o nás dvoch, nejaké básničky, pekné obrázky, venovanie, strašne milý darček. To by som nečakala, že toto vymyslí. Alebo mi ušil, dobre čítaš, ušil plyšáka :D Nikde nemali takého akého mi chcel dať, tak mi ho vyrobil :)
Záleží na tom, či má tvoj priateľ radšej také malé originálne drobnosti alebo nejaký fakt poriadny darček. Podľa mňa je krásny darček darovať mu nejaký víkend trebárs v Paríží, ktorý strávite spolu. Len to už vyjde trochu drahšie. Tie veci s fotkami sú tiež dobrý nápad, len to už v poslednom čase nie je veľmi originálne :-/ Ale keď trávi veľa času pri PC, daj mu urobiť podložku pod myšku s vašou fotkou :) Alebo toto sa mi ešte veľmi páči -odkaz odstránený-
Nikdy nepokazíš nič tým, keď ho budeš počúvať a nenápadne zistíš, čo by chcel.
zeby napr. vankusik s vasou fotkou :) alebo poharik s vasou fotkou,.. alebo vankusik s prsiami ;) alebo cukrikove tanga, ci slipy :)) ... skus sledovat jeho zaluby, to ti velmi pomoze ;) ... alebo ho staci len pozornejsie pocuvat, mozno sa prezradi,po com jeho srdiecko priahne :))
juj tak to by bol vazne dych vyrazajuci darcek :-D ale tak radsej nieco ine by som chcela vymysliet :)
Zabalený tehotenský test... pozitívny :)