darcek

Príspevok v téme: darcek
luckaaaaaa

asi sa budete smiat ale uz sa zamyslam nad darcekom na vianoce pre priatela. ale hned to vysvetlim :) dopocula som sa taku informaciu zevraj sa moj priatel vyjadril ze ja neviem davat dobre darceky...tak som sa "nastvala" a povedala som si ze na vianoce dostane odomna darcek ze z neho spadne na zadok :)
skuste mi dat nejake tipy na fakt originalny a dych vyrazajuci darcek :) dakujeeem :)

masasko

Mne sa zatial podarilo priatela vzdy prekvapit a napokon on sa vzdy zo vsetkeho tesi.
Raz napriklad opravoval staru babetu a spominal, že by ju chcel aj vynoviť, tak dostal na meniny červeny sprej. Alebo raz dostal štangu loveckej salamy previazanu stužkou:) ano dobre čitaš, a strasne sa z toho smial a tešil, každemu potom hovoril čo dostal a chalanom sa to tiež pačilo, že super originalny darček... Tak skus počuvať priateľa čo rad papa, čo rad robi, oblieka si... a prekvap ho, hoci aj najvačšou somarinou, ved darček ma hlavne potešiť.

Gill

Nie si sama, aj ja nad tým už odteraz rozmýšľam :) Mne môj priateľ dáva stále nejaké originálne darčeky, tak ťa možno inšpirujem :) Raz som od neho na Vianoce dostala knižku, ale nie obyčajnú. Napísal ju on sám a potom ju dal vytlačiť a zviazať. Taká normálna maličká knižka z toho vznikla. Je to rozprávka o nás dvoch, nejaké básničky, pekné obrázky, venovanie, strašne milý darček. To by som nečakala, že toto vymyslí. Alebo mi ušil, dobre čítaš, ušil plyšáka :D Nikde nemali takého akého mi chcel dať, tak mi ho vyrobil :)

Záleží na tom, či má tvoj priateľ radšej také malé originálne drobnosti alebo nejaký fakt poriadny darček. Podľa mňa je krásny darček darovať mu nejaký víkend trebárs v Paríží, ktorý strávite spolu. Len to už vyjde trochu drahšie. Tie veci s fotkami sú tiež dobrý nápad, len to už v poslednom čase nie je veľmi originálne :-/ Ale keď trávi veľa času pri PC, daj mu urobiť podložku pod myšku s vašou fotkou :) Alebo toto sa mi ešte veľmi páči -odkaz odstránený-

Nikdy nepokazíš nič tým, keď ho budeš počúvať a nenápadne zistíš, čo by chcel.

InLoweee

zeby napr. vankusik s vasou fotkou :) alebo poharik s vasou fotkou,.. alebo vankusik s prsiami ;) alebo cukrikove tanga, ci slipy :)) ... skus sledovat jeho zaluby, to ti velmi pomoze ;) ... alebo ho staci len pozornejsie pocuvat, mozno sa prezradi,po com jeho srdiecko priahne :))