Ahoj. Ani neviem ako a co napisat a co vlastne od tohto cakat... Mala som s manzelom par problemov - minul nehorazne vela kreditu na telefonovanie s jednou zenou-kolegynou, mala vraj problemy, hrozil jej vyhadzov z prace a blabla... Ja som myslela, ze ma s nou podvadza, davala som si na to pozor. Potom som zistila, ze ju ma v mobile ulozenu pod muzskym menom... Kolko som sa naplakala, nas vtah bol prekrasny, nikdy by som toto nepovedala. Nemal s nou nic, ale ja som mu povedala, ze toto je posledna sanca. a dnes som na pokeci citala archiv jeho Rp, zase s tou istou zenou. Nebolo to nic zaujimave, ziadna laska, iba priatelstvo, ale pisal, ze si da pozor, aby som ja nevidela, ze si s nou pise, ona mu poradila, nech si utaji priatelov... ja neviem, mam mu to zas vytknut a zasa sa trapit alebo co mam robit? vie, ze toto je fakt posledna sanca... dokonca si s nou pisal v den vyrocia nasej svadby. Poradte mi prosim. Dakujem.
Pokec, nevera... co robit...
ale ved ona uz raz vyvadzala kvoli nej hoci spolu nic nemali, no tak rpeto jej slubil ze si s nou nebude pisat a teraz si s nou pise"tajne", lebo ju ma rad ako kamosku, ale na druhej strane nechce aby jeho zena nezmyselne vyvadzala....takze podla mna je to tiez hystericke a nezmyselne...
suhlasim s poslednym prispevkom...to by nevadilo keby mal kamosku s ktorou si pise ale vadi to ze to taji!!!!! ak je to vsetko koser preco???
skus sa s nim vklude porozpravat a povedz mu ze si na to prisla kludne lebo ta to bude zozierat a potom nakoniec vybuchnes...
Tak ako sorry... ja mám pekný vzťah, dobrého muža, ale keby sa takto potajomky zhováral s nejakou kolegyňou, tak to by mi jedno nebolo. A pritom má množstvo kamarátov a kamarátok, je to úplne prirodzené, ale keby to robil potajomky, čosi by na tom nebolo normálne. Podľa mňa vôbec nie je histerka, keby bola, nepísala by sem, nechcela by poznať iný názor a nerozmýšľala by nad tým čo má robiť. Rovno by mu vynadala. To je histerka. Neviem čo poradiť, len tvrdím, že je prirodzené, že sa jej to nepáči. V zdravom vzťahu tajomstvá tohto druhu nemajú čo robiť.
za to, že má dobrý kamarátsky vzťah s bývalou kolegyňou vám ideš rozbíjať vzťah?
keď si mu ju zakázala a on to tak nechce, čo má iné robiť ako si ju utajiť????? keď mu nedáš na výber, tak čo??
ľudia potrebujú aj iných ľudí v živote ako každý deň kukať na svojho (ofučaného) partnera.
PREBOHA, DAJ MU DÝCHAŤ!!!
skurveny pokec. Neni co dodat.
asi ma zmazu, ale napisem ti to, si hystericka zenska, co nema problemy tak si ich vymysla. Vies ze s nou nic nema a ides vystrajat .... Muza nemozes obmedzovat a drzat na kratko lebo ti ujde ...
Ved prave, ze s nou nic nema. Ona je teraz kdesi v zahranici, vyhodili ju z roboty, kde on pracuje. Nechcem byt hystericka, ale nechcem ani aby mi nadalej klamal, ked mi s placom prisahal, ze s nou uz nikdy nebude pisat... Citim sa podvedene, trapne...
z nevinneho pisania je len krocik k...
hm, ale vsak s nou nic nema podla toho co pises, iba sa kamaratia. tak neries a neobmedzuj ho lebo ti ujde
Neprestane kym sam nepadne na hubu a nepociti ze o teba moze prist.... ja by som z minuty na minutu ho zacala ingnorovat az by zistil ze sa nieco deje ... az by mu to nedalo a porozpravali by ste sa, a potom by som mu povedala ze ti to za take ponizenie a skryvanie nestoji, nech sa rozhodne...
nech si nie je tebou isty.......venuj sa sebe, chod kozmeticke,kadernicke s kamoskou na kavu, nech pociti aj on ze si nema byt isty tebou.