Vas nazor na silikony

Príspevok v téme: Vas nazor na silikony
:-)

AHojte, predchvilkou som docitala clanok, ze uiz aj Veronika a Daniela Nízlové podstúpili túto operaciu...aky je váš názor na silikony??chlapi mate radsej mensie a prave alebo väcsie a umele??bola by som rada ak by sa vyjadrila nejaka zena ktora tuto operaciu podstupila, ci je s tymto zakrokom spokojna ...dakujem za vsetky odpovede

mna praveze zaskocili tie TWeNSKY, ze si dali silikony...niesom ich fanusicka ale vzdy sa mi pacili ich postavy, takze som zostala tou spravou zaskocena...nepoviem keby ze uz maju po 30-siatke,3 deti na krku a prsia na pase...:)

nechcem to preto ze to me niekto iny..a momentalne to nechcem vobec...ale ako si napisala ze po porode sa zenia, tak som uvazovala ze potom uz po detoch aj tak nebudem musiet kojit takze tie silikony by uz nemali nikomu uskodit...a urcite by som si dala max.o 1č. väčšie..viac nie...nepotrebujem mat melony...ale take pekne akurat...nie len natiahnutu kozu:)

lenka22

neviem kolko mas rokov ale ak to chces len preto ze to ma aj niekto iny alebo je to in, tak je to blbost. ALE, ak si naozaj plocha alebo ich mas zdeformovane napr po porode a pomoze ti aj psychicky, zdvihne ti to sebavedomie, tak potom som za... ale zase nie dake 4 ale tak aby to vyzeralo co najprirodzenejsie

chicco

Keď niekoho miluješ,na veľkosti poprsia nezáleží... rovnako ako dievčatám na veľkosti vybevenia ich priatela :)