ahojte chcela by som sa opytat ci neviete aky je najlepsi make-up na zmiesanu plet s dobrou krycou schopnostou a ktory dlho vydrzi dakujem:)
make-up
Ahojte :) Máte skúsenosti s MF lasting performance? Mám mastnú pleť a vyhodia sa mi občas aj vyrážky, potrebujem krycí a zmatňujúci. Inak dosť často sa vyhádžem z make-upu, tak by som si kľudne kúpila aj drahší, len nech nie som ako pletenka :D Inak celkom fajn je Manhattan compact creme make-up, ale niak mi nesedia odtiene, sú také do ružova. Mám tmavšiu pleť. Prosím poraďte. Ďakujem :)
Ahojte :) Máte skúsenosti s MF lasting performance? Mám mastnú pleť a vyhodia sa mi občas aj vyrážky, potrebujem krycí a zmatňujúci. Inak dosť často sa vyhádžem z make-upu, tak by som si kľudne kúpila aj drahší, len nech nie som ako pletenka :D Inak celkom fajn je Manhattan compact creme make-up, ale niak mi nesedia odtiene, sú také do ružova. Mám tmavšiu pleť. Prosím poraďte. Ďakujem :)
podla mna DERMACOL 4ewáá
la roche posay toleriane teint je dobrý ale stojí 20 eur približne
Avene make up Couvrance, bezkonkurencne najlepsi make up dostupny u nas (teda aspon na moju tvaricku :))
Manhattan Powder mat make-up, u mňa číslo 1
ja pouzivam Mary Kay a som spokojna