"POSADNUTOSŤ" VLASTNOU VOŇOU

Príspevok v téme: "POSADNUTOSŤ" VLASTNOU VOŇOU
femme

Zaujíma ma to skôr zo zvedavosti,či tu ešte niekto taký ako ja vôbec je:) A či je to aj nejaká oficiálna úchylka,alebo čo to vlastne môže byť
O čo ide?
Nuž,som zrejme závislá od svojej vlastnej vône:)) Proste veľmi rada sa hrávam prstami tam dole a potom sa tej vône na prstoch neviem nabažiť. No už to presahuje akoby únosnú mieru-myslím tým,ako často samú seba musím cítiť,ovoniavať. Vie ma to ukľudniť,vyvoláva to vo mne veľmi príjemné blažené pocity a je to už ako droga
Iní ľudia mi tak dobre však už nevoňajú:)) A nie je to hygiénou,akoby mohlo niekoho napadnúť.Proste takú arómu ako mám ja som u druhého človeka ešte zatiaľ nenašla
Je tu ešte nejaký taký závislák sám od seba ako ja?:))

ele

A myslite ze kazda zena tam dolu vonia inak, alebo tie vone su podobne, odlisuju sa len tym ako toho konkretneho cloveka vnimame??

peccator

Dievčatá, je to pekné, že si sami voniate. Aj ja sám sebe si voniam, ale je to neporovnateľné s tým ako keď mi vonia partnerka a jej lono a anál pochopiteľne. Dokonca pri špecifickej vôni, človek lepšie pamätá a sám som toho svedkom, lebo som po amnézii a keď som bol na tom ešte horšie, vôňa mi vrátila isté spomienky. Prajem vám všetko dobre. Škoda, že Vám nevoňajú chlapi:)

femme

Ahoj doubledog:)
- tak ja to nerobila kvôli tomu aby na tom ryžovala. Skôr to bolo zo zvedavosti, lebo som chcela mať spätnú väzbu, či aj na iných tak pôsobím ako sama sebe:)))
No a ten dotyčný netušil moje meno adresu a podobne. Kontaktovali sme sa len cez mobil - konkrétne sms/mms (hovory som odmietala, lebo to by bolo pre mňa už príliš osobné) a on dal požiadavku, o aké spodné prádlo má ísť a potom som mu to posielala diskrétne domov:))) A on mi vždy za to dobíjal kredit na sim kartu v dohodnutej výške (toto som zvolila preto, že som finančne na tom ok, nepotrebovala som to robiť pre peniaze ap a zas som nechcela, aby o mne okrem telefonného čísla vedel viac než by bolo potrebné). Aj to takto fungovalo dosť dlhý čas, ale potom som to ukončila. A dôvody prečo som to ukončila? Lebo ten dotyčný ma chcel získať za priateľku a viac (bol už pomaly ako posadnutý-ďalej to nechcem rozvíjať) a zrovna vtedy som spoznala príma chlapa, tak som to brala tak, že to musím ukončiť - kvôli nemu, ale aj preto, že ten druhý to chcel posunúť niekam, kde ja to už nechcela posúvať

femme

Ahoj ajjavoniam:-)
- tak to som rada, že nie som sama:) A hej, zrejme to preháňam tou intenzitou, tak sa budem musieť krotiť. Ale ja som taký druh človeka, čo všetko rada ovoniava dotýka sa a podľa toho sa aj potom následne rozhoduje a koná. Keď niečo napríklad kupujem, musím sa všetkého dotknúť pričuchnúť k tomu a podobne a až na základe toho, ako to na mňa vplýva pôsobí, čo to vo mne spôsobuje a robí sa rozhodujem ako ďalej..a zatiaľ ma to ešte v ničom nesklamalo:))

ajjavoniam

No aj ja sama sebe velmi dobre voniam, nie som od toho zavisla, ani nic podobne a na druhej strane este som ziadnu inu babu neovoniavala, takze neviem porovnat. Chlapi mi teda tak pekne nevonaju, aj ked som na chlapov. Ale nie je nad vonu mojho lona. No velmi to neprehanaj, ja sa teda nejak casto neovoniavam, ze by som musela kazdy den alebo co a nikdy som nad tym ani takto neuvazovala, ze by to bola uchylka.