Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

LAKOMOST ?

Príspevok v téme: LAKOMOST ?
Alan44

Rad by som vedel vas nazor na moj problem,ktory ma trapi. Mam priatelku,vsetko je ok az na to,ze jej kupujem rozne drobnosti-oblecenie,kvety,topanky.....len aby som jej spravil radost a ja od nej dostanem daco akurat tak na narodeniny a pod. Aj ked ideme niekde do obchodu hlada len nieco pre seba. Nikdy sa ma neopyta,ze ci nieco nechcem. Ja to pre nu robim,lebo ju lubim a chcem aby bola stastna. Nepotrebujem od nej nic,niesom na nikom zavysli,ale potesilo by ma keby mi kupila niekedy daaku hovadinu,len tak pre potesenie. Chapete?

Slsn44

Dakujem vam za vase nazory a rady. Zuzula,ano mas pravdu,tak som si ju vychoval. Lenze niekedy mam pocit,ze vsetko bere tak samozreme. Pritom jej velmi vela ludi hovori-rodina,kamaratky....,ze moze byt rada,ze ma ma. Ja som od nej mladi o sedem rokou a asi sa na to pozeram trochu inak ako ona.

zuzula11

Alan ... chapem ... mas pocit, ze ta vyuziva a mysli len na seba ... no, vyzera to tak, a - neuraz sa - takto si si ju vychoval. Mne manzelik obcas nieco len tak donesie a ja sa snazim aj jemu z casu na cas urobit radost ... Je to prirodzene, ze obidve strany chcu byt obdarovavane ... Skus sa s nou tak nenutene porozpravat, ked jej budes kupovat darcek , nieco ako " No, ja by som rad mal nieco od teba na pamiatku" aebo cosi podobne .. A nie, nie je to lakomost ... Chcem ti len popvedat, ze topanky nie su malickost!!! Aj ked ju lubis, musis jej dat pocitit, ze o nu stale bojujes - a nie darcekmi - aby aj ona mala pocit, ze si musis tvoju priazen ziskat ...