Duphalac ..je fakt dobry?

Príspevok v téme: Duphalac ..je fakt dobry?
duphalacka

mate ninto susenosti s Duphalacom?-sirup na stolicu.

Totizto nemozem pribrat mam problemy so stitnou zlazou ,doktorka mi zakalala pribrat,cize sa zdravujem zdravo,len nechodim pravidelne na stolicu do tyzdna maximalne asi 2krat.

preto sa chcem opytat ma niekto skusenosti s tymto sirupom ?

pomohol vam?

neda sa z neho probrat?o com aj pochybujem,ale zacinam sa brat vazne ,nikdy neviete...

dakujem pekne za reakcie

pekny den.

97Lenka17

Máš pravdu, telo si naň zvykne, podľa mňa je dobré ho užívať tak pol mesiaca, potom vysadiť a potom ho užívať znovu, lebo si schopná celú flašku do seba naliať aj na jeden šup a na wc ísť nemusíš :/

holubienka 3

Ja som uzivala dlhodobo ten sirup.Po case si telo zvyklo a u mna to uz az tak nefungovalo.Davala som si skoro 2 odmerky,postupne mi zvysovali davku.Najprv som si ho dala a hned zapila.Potom som si uvarila pigi caj a vyliala sirup do neho,bolo to znesitelnejsie ako osladeny caj.

97Lenka17

Ahoj, ja ho tiež užívam, neboj sa nepriberieš z neho určite, ak máš problém zo stolicou skús si dať ráno do pohára s vlažnou vodou psyllium- indická vláknina a na wc budeš na druhý deň na 100%

laguan

Verim , ze sa bojis ale skutocne sa nemas coho. Neviem kto ti predpisal sirup ci obvodny lekar alebo niekto iny. Este ti mozem poradit ak si nebola u gastroenterologa, tak mozes zajst tam ale on by ti tiez povedal iba sirup a uprava stravy. A ako dobra pomocka sluzi aj to ked si zacnes kazdy den znacit stolicu a tak budes vydiet pravidelnost a vysledky. Ale spoj to aj spolu zo stravou inak to nejde same. To ze sa bojis na to mas pravo ale nepodcenuj tuto chorobu, pretoze ked dlhsi cas nemas pravidelnost tak su tam potom rozne komplikacie a koliky brusneho charakteru a to nieje sranda.
Neboj sa a ver mi skus to a neolutujes budes spokojna.
Drzim palce

duphalacka

cize vazne nehrozi zeby som z neho pribrala?nepouziva sa ako nahrada stravy vsak?....mam vela otazok,uznavam ale zacinam sa uz brat vazne ,nic som s tym doposial nerobila ,uz je ten cas...a mam zakazane pribrat od doktorky ,preto sa bojim tak toho priberania a pod:/a dakujem