Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psík je chorý:(

Príspevok v téme: Psík je chorý:(
patka66

ahojte máme psíka yorkshirského teriéra má 5 kíl vždy mal rád papanie a stáleked som prišla zo školy tešil sa mi a oblizobval ma:)včera v noci však bol nepokojný stále skuvínal:(a dnes je celý deň smutný od rána sa nepohol z košíka nechcejesť,ani piť vôbec sa mi neteší :(má teplý ňufáčik.Zajtra sním ideme ku veterinárovi:(neviete čo mu može byť?:(som zúfalá nikdy takýto nebol
Viem že to tu nepatrí prepáčte

miapascat

ak je psík apatický, nechce papať a má teplý nufáčik, utekaj s ním k veterinárovi ešte dnes, takto je ťažké určiť čo mu je. Moja rada - pozri sa mu do papuľky, a stlač mu ďasná, zdravý psík ich má pekne ružové, až do červenkava - ukazovákom mu stlač ďasná a sleduj ako rýchlo sa do nich vráti krv. Pri zdravom psíkovi je to ihneď, pri chorom to tvá niekoľko sekúnd. Určite mu doma jemne prezri bruško, prehmataj mu citlivosť, možno má zápchu, to sa stáva u týchto plemien vewľmi často, môže mať zapálené análne vačky, môže to byť všeličo. Skús fakt to bruško, kd je citlivé na dotyk, tak nečakaj, nájdi veternárnu pohotovosť, je to malý psí, on musí papať, lebo inak stráca rýchlo na váhe a bude dehydrovaný a to je zlé. Ak v noci skuvíňal, mal určite veľké bolesti, lebo psi neskučia len tak. Nedala si mu papať niečo sladké? Pre psíkov takých malých plemien je to veľmi nebezpečné, lebo žalúdko väčšiny psov nedokáže spracovať sladké, slané, ni kyslé, obzvlášť tieto malé plemená. Držím palce, nech to nie je nič vážne.

Matylda

určite choďte hneď,ale cho´d tam kde majú aj rtg alebo aj sono aby vedeli lepšie zistiť stav ak to bude niečo s bruškom. pravdepodobne ho môže bolieť bruško. Kosti dúfam nedávate?

daniel17

neviem najlepsie posudi veterinar.ale doporucujem ti pokial sa to da vybavit chod s nim uz aj dnes veterinarovi:)