Cervene lica

Príspevok v téme: Cervene lica
NeviemCoDalej

_ Zdravim vas vsetkych.Mam29 rokov.Moj najvacsi problem je,ze mam cervene lica a este som k tomu hanblivy jak svina.Uz ma to fakt prestava bavit,lebo mam normalny sympaticky ksicht,,nema tam ta cerven co robit!!!A po fyzickej namahe som fialovy.Aj ked sa zahanbim som fialovy.Ja nemozem ist dalej v zivote,nemozem viac co mam,aj ked by som mohol.Preco? Moj ksicht ma stale zradi!!!!! Zmeny tepla,som cerveny.Stresove chvile,som cerveny.Ale len lica.Celo a brada su v prirodzenej farbe.Mam kolisavy krvny tlak a kolise sa mi zo sekundy na stotinu,staci mi na nieco zle spomenut a ...Lieci ma jeden tzv.Ludovy liecitel.Hovori,ze mi vymazal moju geneticku informaciu a dal mi potierat sa dvoma druhmi vodiciek na tvar aby cerven zmyzla.Zo zaciatku mi hovoril:Ty za tyzden budes fit.Prestanu u teba aj tie navali do hlavy,tlaky a cerven opadne.Pouzivam to uz dnes je 11-den,ale ani najmensi vysledok.Ja proste neviem co mam robit.Co to je? Som uplne zdravy vysledky zdraveho sportoveho cloveka.Mal to stary otec aj stara mama.Musi sa s tym dat daco robit,lebo to mam len na licach!Ma to vela ludi,preto prosim ludi,ktory maju takyto problem a nejak sa s toho dostali aby mi napisali.A prosim ludi,ktory mi nemaju ako poradit,alebo vobec nepoznaju tento obrovsky problem aby tu ani NEPISALI!!! Dakujem

narkozka

len pokoj NeviemCoDalej su ludia ktory musia provokovat. ja mavam vzdy po telesnej namahe cele cervene lica aj vlastne cely ksicht niekto z triedy to nema a vsetkym som na posmech, nie je to psychickeho charakteru co si myslim ze nie je ani v tvojom pripade. no asi to nie je to iste co mas ty...