TOTÁLNY KONIEC

Príspevok v téme: TOTÁLNY KONIEC
INTERNET

má niekto pocit že je totálne hlúpy človek a celý život bol a tváril sa múdro každého poučoval robil zle atď. . . a keď si uvedomil že aký bol tak sa utiahol do seba prestal rozprávať chodiť do spoločnosti zabávať sa , myslieť len na to ako odísť zo sveta ??

nazbieral veľa rôznych chorôb a teraz sa mi zdá že to nevyrieši . ??

Prosím o radu

katka 1111

no ak tá tvoja úprimnosť má byť zmena k lepšiemu voči ľuďom tak v čom by si to pokazil? ja by som takú hoc aj náhlu zmenu u človeka takého ako si sa opisoval aký si bol predtým uvítala len by nesmela byť dočasná, to znamená, že teraz ma prepadlo svedomie a ked sa mi dá všetko do poriadku po zdravotnej stránke pôjde všetko do starých kolají. Možno preto sa bojíš prejavit v inom svetle lebo si si nie sebou istý....

INTERNET

Keď ja neviem, človek sa na niečo hraje celý život a teraz nemôže byť úprimný lebo by to viac pokazil.

Je to hrozné, celý čas som sa hnal len za jedným a vôbec mi to nič nedalo, jedine tak problémy. :(

katka 1111

ak si si toto všetko uvedomil tak hlupák nie si, lepšie si to uvedomiť teraz ako nikdy a zomrieť v domnení, že som zožral všetku múdrost sveta a v podstate hlúpy. Ľudia vedia odpustiť veľa a odpustia aj tebe lem im daj ešte príležitosť. Odchodom zo sveta nič nevyriešiš a ani ľudom nedokážeš aký si v skutočnosti bol...takže všetko vyrieši čas a tvoja vôľa.