Zmenšeny nos - fotky

kilbils

keituskaa-nie mas ho pekny, i ked poviem ti ze si ho mala aj predtym ok, to moj bol ako slon oproti tvojmu) mas ho pekny, nie nie je nejaky divny...ja by som ho tiez brala mensi, ale doktor povedal ze k mojej tvari bude dobry, nemozeme ho mat vsetky ako gombicky a herecky )))

kilbils

vsetko som napisala do tej istej temy, len neviem preco som ju zalozila 2x)) ospravedlnujem sa a tam to najdete vsetko, takze neskor tuto vymazem, aby sme v tom nemali chaos)))

lily111

ja som ymslela tu babu z afcebooku...co zalozila tento prispevok :)

keituskaaaa:...a ten hrbolcek sa ti bude menit aj pol roka...ale ked ho tam mas, tak ti ostane (sudim podla blizkej osoby)...ale neboj...ved druha operacia je zadara..a to ti ho len zbrusia

Keituskaaaa

inak cely je z profilu teraz rovny.bez hrbolceku.len ta spicka akosi blazni na tej lavej strane;(kamos povedal ze trocha vyzeram ako jackson.;((

Keituskaaaa

ide o to, ze ak si vsimnete na lavej strane mam taky hrbolcek..je to fotene 7dni po operacii tak dufam ze sa upravi;((

Keituskaaaa

nejde mi pokec do kelu..vsetky fotky kde som zblizka su po take ze v satach alebo s niekym alebo z boku tam kde je vidiet hrbolcek su pred