Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

odmietli ma vyšetriť, lebo som vo všeobecnej poisťovni.....

pacientka151

do všeobecnej som to už písala, čo sa mi stalo, že potrebujem súrne sono a lekár mi povedal, že ma zoberie, len ak sa prehodím do inej poisťovne. Vraj je to protizákonné. díky za rady, aspoň vidím ako to tu chodí:-))

xyz...

pacientka151
lekari neuprednostnuju pacientov z inej poistovne,ale vszp ma malo prostriedkov vyclenenych na prehliadky a potom to tak dopadne,ze si musime pockat do buduceho roka,ja som tiez vo vszp,ale ked som bola u zubarky a porovnavala som si cenniky od 4 poistovni, apollo ma asi 1/3 lacnejsie blomby + dalsie vykony,tak som sa rozhodla,ze prestupim do apolla a ked sa mi nebude pacit,tak zmenim poistovnu o rok,len si este over,u ktoreho lekara ti plati aka poistovna,aby sa ti nestalo,ze s tym a s tym lekarom nema poistovna zmluvu

ako?

Pacientka vygoogluj si stranku VSZP a napis tam mail,ze ako je to mozne,ze ti nechcu urobit vysetrenie,napis presne ake a kde a preco ta odmietli.....

pacientka151

tak UNION-ka? No, viem, že tam všetci prechádzajú, ale ja som bola vo všeobecnej spokojná a nechápem, že je toto možné, keď si normálne platím poistné, že lekári takto uprednostňujú pacientov z inej poisťovne. Potrebujem súrne vyšetrenie, a takto ma odpálkujú. To by ma odmietli ošetriť, keď by som prišla na pohotovosť?

muc

este na to mas 3 dni. ja som v unione a tiez som sa asi pred mesiacom pytala lekara, ci nie su s tou poist. nejake problemy a co mi doporucuje, tak mi povedal, ze prave union je najlepsi. plati na cas, vela vykonov preplaca v poho nie ako niektore ine,ze nema s nou problem.
ja som sa este nestretla, ze by ma takto vypoklonkvali z vysetrenia.
takze tot moja skusenost