velmi tuzim po dlhych vlasov a rada by som pocula od druhych ako sa k nim dopracovali:) aku znacku ste pouzivali samponov,kondicionerov,masiek...proste ako ste sa o ne starali. a za aky cas vam narastli do pozadovanej dlzky:) dakujeem
Pre babenky co maju dlhe vlasy
Pravidelne podstrihavat, to je zaklad. Snazim sa ich nenamahat, cize ked mam cas namiesto fenu ich necham volne vyschnut. Pouzivam normalny sampon z drogerky (schauma na farbene vlasy) a kondicioner. raz za mesiac si spravim zabal z olivoveho oleja. To je asi vsetko... :)
naozaj o 7cm? tak to ti teda zaavidim:) o tej zihlave som tu uz pocula. a ona sa moze pouzivat kazde umytie? a tu vlasovu vodu tiez mam ale lopuchovu,nevadi to?
tak nestrácaj nádej na rast vlasov veľmi dobre pôsobí žihľavový šampón, a vlasová voda Dixi môže byť brezová. Dobre je papať B- komplex stojí asi tak 1 euro, a zinok. a ešte si vlásky môžeš opláchnuť žihlavovým čajom. mne pri takejto starostlivosti narástli za 3 mesiace vlásky o 7 cm a inak mi rástli veľmi pomaly. tak skús môžno pomôže aj tebe
oprava - ovplyvniť
rast vlasov je geneticky daný, niekomu vyrastú za mesiac 0,5cm a niekomu 2cm, bohužial vitamínmi alebo inými prípravkami môžeš ovplivniť ich kvalitu ale nie dĺžku a hustotu. Pri raste vlasov treba jedine trpezlivost.
Ja mam dlhe vlasky, ale nic specialne som kvoli nim nerobila. Masky ani kondicionery nepouzivam, len sampon a znacky striedam podla toho co mame v kupelni :)Podla mna vsetky tie vecicky este viac zatazuju vlasy ako im pomahaju, takze ja pouzivam len sampon. Ked mam pocit, ze by som sa o nich mala viac starat, tak pozijem nieco prirode, oplachnem ich nejakym bylinkovym cajom alebo citronovou vodou. Som za co najmenej chemie.
Vlasy som si ani nikdy nefarbila, ani si ich nezehlim, ani casto nefenujem a mam ich dlhe a zdrave.
..nehnevaj sa, ale mne toto pride strasne smiesne.. ako sa k nim asi dopracovali? zeby ich nechali rast? ;) ak nemyslime moznost dat si ich umelo predlzit..
..ja osobne som vacsinu svojho zivota mala dlhe, huste, kvalitne vlasy.. a ziadna extra starostlivost tam nebola.. samozrejme, treba ich dat pravidelne podstrihnut, aby sa konceky nestiepili aby boli zdrave.. a pravidelne umyvat ;)) fakt netusim aku radu ocakavas.. teraz cim som starsia, tak samozrejme je ta starostlivost vacsia.. (kvalitne sampony, balzamy a masky).. ale to s rastom vlasov nema nic spolocne..
..uvidis, ze ked si ich radikalne nebudes strihat, budu dlhe ;))