Je to fakt az take ucinne mne to kozna povedala,ze by som si to mohla kupit lenze ja som si uz zvykla ze nikdy nebudem mat plet bez chyby:(,lebo to uz mam s tym problemy od 10 rokov a teraz mam 17 stale mam mastnu plet:(,tak neviem ci sa to oplati kupit ked gel stoji 12€,krem tiez tak a pletovu vodu si nejdem kupovat dakujem za radu,momentalne pouzivam duac gel ale chcela by som tabletky
Co hovorite na kozmetiku La Roche Posay a Bioderma?
Jednoocko, ako si to myslela s tymi lekarnami? Normalne prides a spytas sa, ci by ti nedali vzorky? A zatial ti vsade dali?
inak na uz vzikle zarevenane vyrazky je super effaclar AI, on je malicky ale ma sa pouzivat iba lokalne, lebo strasne vysusuje, ja som ho niekedy pouzivala na celu tvar, lebo som si nedala povedat, a vsade same supinky, a toho sa dost tazko potom zbavuje tej suchej tvare :)
obidve dobre skusenosti, kedysi som pouzivala effaclar od LRP, a dost mi to pomohlo, teraz pouzivam na citlivu plet od biodermy a tiez je super :) ja osobne kremy nekupujem ale kazdy mesiac si pochodim vsetky partnerske lekarne v meste a vypytam vzorky, a kedze chodim do skoly do ineho mesta robim to tak aj tam, takze rocne usetrim par tisic korun na tom :)
mimii,obe tie to znacky su velmi dobre a kvalitne asi to najlepsie co najdes v lekarni.pouzivam momentalne la roche posay radu effaclar a som spokojna.mala som aj biodermu a tiez som bola spokojna
la roche posay je neskutočne dobré telové mlieko Lipikar - suchú pokožku zanechá hydratovanú a hladkú, hlavne po lete, naozaj mám sním len vynikajúcu skúsenosť!!!
Mne raz dala kozna vzorku nejakeho kremu od La Roche a bola som s nim velmi spokojna, plet mi ostala strasne dlho matna a celkovo vyzerala lepsie. Ale zatial som si ho nekupila, bol to tusim Effaclar K. Popytaj si nejake vzorky od tvojej koznej, mne dala aj vzorky gelov, take mini balenia aj kremiky a doma vyskusas, co ti najviac sedi. Neoplati sa ti za to vyhadzovat peniaze, ked este nevies ako na to tvoje plet bude reagovat podla mna.
no ja pouzivam od biodermy pletovu vodu a denny krem a nedam nan dopustit:) mne velmi pomohol. predtym som mala kazdy tyzden najmenej 3 vyrazky no a teraz plet mam cistu stáále:))