Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prečo je to tak nespravodlivé ?

Príspevok v téme: prečo je to tak nespravodlivé ?
preco ?

dobrý den už dlhšie rozmýšľam nad jednou vecou a stále tomu nechápem ..... takže som katolíčka a samozrejme verím v Boha ale nechápem tomu prečo Boh dovolí že niekto je (veľmi)dobrý človek a aj tak má veľa nešťastia a smoli v živote a niekto napríklad ani neverí v Boha a má sa lepšie ako ten čo verí .... proste nerozumiem že prečo Boh necháva trpieť dobrých ľudí ja viem že po smrti každý dostane to čo si zaslúži ale prečo by nemohol byť šťastný aj počas života keď si to zaslúži ?? stále nad tým rozmýšľam tak som zvedavá aký názor nato majú iný ľudia

preco ?

nechaj zit : ty si to asi nepochopil/a ako som to myslela ja som to praveze myslela tak ze aj ty co veria v Boha sa maju vlastne rovnako ako ty co neveria ze je to vlastne ako kebyze jedno ci veris v Boha alebo nie aj tak ti to nepomoze ja to neviem tak dobre vysvetlit ako to myslim ....

nechaj zit

otazka na preco?to akoze ked clovek neveri v Boha ,tym je horsii,clovek?vies kolko poznam ludi co chodia do kostola,sedia v prvom rade a su omnoho horsi!!!!!len zavidia,pozeraju kto ma co oblecene,a ohovaraju!!!!!ty ako katolicka,by si nemala odsudzovat ludi,ktori neveria v Boha.

melon

Ani ja, niekedy mam pocit, ze som odkazana iba na seba, ze je to zbytocne... Niekedy zase naopak. Snazim sa vsak byt dobrym clovekom, ci uz verim v boha alebo nie.

preco ?

melon: pockaj teraz neviem ktore myslis to s tym Bohom alebo ta nespravodlivost ? ja som tak zacala nad tym rozmyslat este na zakladke na nabozenstve ale neodvazila som sa nato spytat .....ale podla mna to logiku dava ved kazdy clovek veri v nejakeho svojho Boha ( niekto neveri ziadneho ) a mysli si ze prave ten v ktoreho veri je naozajstny a proste pomaly prestavam verit ze nejaky vobec existuje kebyze hej tak preco by nechal trpiet nevinnych ludi