ak ste uz mali nejakeho priatela, muza ake boli priciny vasho rozchodu/rozvodu???
priciny rozchodov
Ked fotit, tak nie do mobilu a inak zabezpecene. Mobil, ked bude stary, tak ho vyhodi, alebo preda sa tie data sa z toho daju dostat. Niektori ludia maju z toho zabavu, co vsetko najdu v starych mobiloch...
:)) to je ako to stare zname - ked ini skocia, aj ty skocis? :)za to ze oni zo seba spravia stetky a uz o ne nikto nezakopne, tak sa predsa nebudes zhadzovat...mu na tebe nezalezalo, len sa chcel ukazat pred kamosmi, do haja s takymi :)
ja som len nechapala, vsak im muselo dojst, ze sa s takym niecim budu chvalit,ja som na take nieco jednoducho nemala zaludok,...
tam bolo toho viac preco sme sa rozišli,ale toto bolo asi také najhlavnejšie
akoze naha sa dat fotit do mobilu? no strasne co tie baby su schopne robit pre chalana :) a im nevadi ze to potom ukazuju ostatnym hej? alebo to tiez urobia len preto ze ini to tak robia. dobre si spravila, ze si sa s nim rozisla ked ta nutil na take nieco.
Z toho dôvodu, že som zistila, že z jeho strany to nie je to, čo z mojej.Ja som bola tá, čo to brala vážne a on ....vlastne ani neviem, nemal záujem mi to vysvetliť. Ale trvalo mi to dosť dlho - pripustiť si pravdu a následne to skončiť.
no to teda hej, a ja som dost taký introvert, a strašne chcel aby som sa mu dala do mobilu vyfotit, ved aj kamarati maju tak svoje priatelky...ale ked som si už len predstavila, že ked to tak dobre vie, tak ich asi videl, a keby sa takto moje sukromie pretriasalo medzi ostatnými, no nezniesla som pomyslenie ani na tu myslienku...take zvrhle mi to pripadalo :(
podla mna je to priam nechutne, takto rozoberat kamaratov co kto s kym a ako robi v posteli, je to predsa sukromna vec. potom by aj teba pretriasal s kamosmi..
no ved to, on sa strašne obracal na kamaratov, že oni su taký a takí a ich priatelky su take a take, neznašala som tom porovnavanie...
hejka no ked ta nerespektuje tak si spravila spravne, nema ta co do niecoho nutit za to ze niekto iny to robi. nemaj kvoli tomu vycitky.
lebo u mna to pohorelo na tom, že ma nutil do niečoho čo som nechcela, vlastne išlo o sex, boli sme spolu 1 a štvrt roka, viem pre mnohych nepochopitelne ale neznašam ked ma niekto do niečoho nuti, a ešte s tym, že pri tom hovorí a ved oni už to a to a oni už odvtedy a odvtedy... neznašala som to...