Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

babenky radte :)

Príspevok v téme: babenky radte :)
barbarka :

potrebovala by som pomoct mali sme s priatelom sex.. spravil sa do mna a potom neskor som si robila test ... a nie jeden ale tri ..ale nie vsedky naraz tak po 3 dnuch ... prvy som si robila 5 dni potom ... druhy na 6 a treti dri dni pred menstruaciou a nic len jedna ciarka.Lenze menstuacia mi meska uz 3 den co sa u mna nestava ja mavam vzdy pravidelnu.Sem tam ma pobolieva brucho ale menzes nechodi.Nemam ani stres ze mi mi to oddialil ani na to neja extra nemyslim ... len ho cakam a nic... moze sa stat ze by mi test ukazal 3 krat zle? asi nie co?

zabicka1611

viem ze si to nenapisala :) tak potom drzim palce...a hlavne netreba stresovat ale povedala by som že budeš mama...sak uvidis co ti test povie :D

barbarka :

noo dakujem za radu ... no ved aj si spravim..len pockam este do pondelka ... a zabicka ... on je spolahlivy ja som nenapisala ze nechcem byt tehotna :D:D my uz zaciname na malickom pracovat ..len ci sa podari .. uff je vo hviezdach:)

zabicka1611

väcsinou sa testy odporuca robit az v den ked ti meska mrcha alebo az po par dnoch meskania a to z dovodu ze mas v sebe viac hormonov podla ktorych sa ten test vlastne riadi...napr. mne meškala mrška 2 dni a na teste som mala slabunko viditelnu ciarku...urob si test este jeden alebo rovno zajdi k lekarovi nech ti to potvrdi resp. vyvrati!!

držim palce nech už to chceš alebo nie!! :)

delphia

mnooo mas hovadsky spolahliveho partnera....

a ci si tehu? no to nam potom napises, lebo z nas ani jedna nema vizionarske schopnosti.