Ahojte, blizi sa mi stuzkova a potrebujem si kupit saty...neviem ale, ake sa na tuto prilezitost hodia viac..chcela by som nieco nie uplne dlhe a co najviac jednoduche...za prve, kratsie a neprezdobene saty sa mi pacia viac a za druhe na nejake honosnejsie a dlhsie ani nemam peniaze...predstavujem si nieco take ako tie v stredne na tomto obrazku -odkaz odstránený- hodia sa take na stuzkovu? diky
Ake saty sa hodia na stuzkovu
baby skuste hladat tu www.salonprincess.sk
vedel by mi niekto pomoct? hladam saty na stuzkovu podobne ako su na obr. lenze som uz bola v lucenci ,BB a nikde som take nevidela. ak niekto vie kde sa daju take kupit,piste pls.dakujem
fakt pekne su niektore tie šaty ktore ste sem davali (okrem tych dlhych zlatych a tychto červenych poslednych,tie sa mi nepačia ) inak spoluziacka mala take podobne jak si davala ten prvy link na tie ruzove a vobec neposobili nevhodne. my sme na stuzkovej mali rozne farby,styly,aj dlžky a bolo to super aj na fotke to dobre vyzeralo :) lebo čo som si kukala niektore ine stužkove všetko take roby že sa ani na fotku nezmestili a vačinou byvaju farby že čierna a červena.
www.jadei.sk aj tieto su pekne
nie su skarede, ale pridu mi take lacne ... a nepaci sa mi ako v tom vyzeraju jej prsia . resp tej modelke sa nehodia ... neukazu jej pekne na dekolte ... a praveze mne sa pacia aj bez ramienok a vobec mni to nepride vulgarne ...
ramienka su mojou podmienkou a dlzka po kolena tiez...bez ramienok su take vulgarne tie kratke saty..nepaci sa mi to..
-odkaz odstránený- a co tak taketo?
nieco taketo som myslela ... myslim teraz latku
tieto co si sem teraz hodila su pekne, len mam k nim jednu vycitku a to latku..takto je moc priehladna a malo slavnostna..nieco skor lesklejsie, asi vies co myslim.... pockaj hodim ti sem jedny ... ked ich najdem ..a osobne ked mas peknu postavu, pekne nohy, tak preco ich neuazat..mne sa zase nepacia dlhe saty vobec... takze ja som za kratke ...
salatka, nieco take si predstavujem ale mas pravdu, slavnostnejsi vrch a ja by som chcela este dlhsie..po kolena... ako tieto -odkaz odstránený- ..takze take balonove kratke saty sa podla vas na stuzkovu hodia? lebo ja som videla vacsinou len dlhe..