ked som sa hrala sama so sebou tak som si tam dolu do analu zasunula cely lak na vlasy ... do 2 sek. som sa urobkala je to normalne.. robimm to od vtedy pravidelne nemoze mi to ublizit.... mam sa priznat priatelovi ze anal ma vzrusuje... niekedy staci na to pomysliet a som v pol ceste k orgazmu.. som este normalne?.. pomozte..
vzrusuje ma anal ....
mozes nam opisat ako je mozne ze to islo s tym lakom na vlasy,robis to uz dlho ze mas analnu dierku tak roztiahnutu.. ma niekto specialne typy ako dosiahnut dvojnasobny orgasmus..
a to si nemusela použiť ani lubrikant :-o??? no to ma podrž. jasne že mu to povedz! pri dodržiavaní hyg.zásad by to malo byť OK aj keď s tou stolicou súhlasím s WTF?
Jasne, povedz mu to, aj jemu sa to bude pacit a uvidis, ze ta bude trtkat iba do analu, vagina vam vyjde z mody. Ale nezabudni potom ze ritkou si decko za par rokov neurobis.
P.S: zdravotne dosledky urcite budu, enjoy anal sex!
to co je za humus,ze lak na vlasy,strc si tam rovno 2 -litrovu flasu koly :DDD
vau tak to je sila že lak na vlasy...to si použila asi prve čo ti prišlo pod ruku...nechapem ved ked maš take chute kup si vybrator a nemusiš použivat laky ...
ty pako ved sa to hned potom stiahne...myslim analny otvor
CELY LAK NA VLASY ???!!! :DDD.
Dufam,ze len nejake cestovne balenie.
Bacha, lebo zachvilu nezadrzis ani stolicu...
mne sa anal paci :)
super Vies preco zeny masturbuju aby vedely kde su tie miestecka a ked to nepovies priatelovi tak robis chybu on na to nemusi doist
tiez si myslim ze bude rad..teda ten moj by bol asi velmi stastny :)