Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skusky autoskola

Matej987987

Ja som robil dnes skúšky a som šuchol kužeľ , hneď som vyletel , ja sa orientujem len podľa spätných a nám inštruktor povedal kedy sa otáčať , pri akom kuželi začať točiť a tak

JarkaG72

ja mam mat zajtra skusky, no bojim sa, cviciska, ci neprevratim kuzelku. testy pre mna niseu problem to je najmenej, pisem ich na 55bodov, ale kuzele, neviem ako dopadnu.

salatka

ako sa najlepsie naucis parkovat, jednoducho ..chce to stale prax .. ja ma vodicak rok a neviem bohvieako parkovat ..napr nenacuvam to medzi dve auta ..radsej to tam zapichnem a potom vycuvam ..to mi je jednoduchsie .. ved niekoho popros, nech ta to nauci ..

alborada

ahojte,citam vas prispevok,tiez ma cakaju skusky mam mindraky,stoho:Parkovanie to je pre mna tabu.Viete mi poradit ako sa najlepsie naucim parkovat?dik

emca

no tym by som sa asi nemala chvalit..ale na skuskach som isla --nevediac...do protismeru..nastasite, neviem akym zazrakom som presla.. :))))))

tooroop

bez stresu, testy som sa naucil vsetky na 55 bodov a soferovanie v pohode :) ked uz som dal tolko eur naco opakovat ked sa da zladnut na first :)

atevi.

jajka a ako dlho ti trvalo, kým si sa to naučila....ja som zaparkovávala cca 10x a len raz sa podarilo že dobre.