Ahojte,ako ste prezivali skusky v autoskole?Ja sa velmi bojim autocviciska,stale ked na to myslim mam stres.Vraj staci malicke suchnutie o tycku a skoncila som.Z toho mam obrovske nervy,ked musim davat velikansky pozor a pritom ma clovek stres,paniku atd.zo skusky.Ako ste to zvladli Vy?
Skusky autoskola
Ja som robil dnes skúšky a som šuchol kužeľ , hneď som vyletel , ja sa orientujem len podľa spätných a nám inštruktor povedal kedy sa otáčať , pri akom kuželi začať točiť a tak
co vam len na tom cuvani robi taky problem...? :-)
ja mam mat zajtra skusky, no bojim sa, cviciska, ci neprevratim kuzelku. testy pre mna niseu problem to je najmenej, pisem ich na 55bodov, ale kuzele, neviem ako dopadnu.
ako sa najlepsie naucis parkovat, jednoducho ..chce to stale prax .. ja ma vodicak rok a neviem bohvieako parkovat ..napr nenacuvam to medzi dve auta ..radsej to tam zapichnem a potom vycuvam ..to mi je jednoduchsie .. ved niekoho popros, nech ta to nauci ..
no tym by som sa asi nemala chvalit..ale na skuskach som isla --nevediac...do protismeru..nastasite, neviem akym zazrakom som presla.. :))))))
no akoze jasne ze nie na prvu šupu. ale tak tiez som poskusala a potom to slo :)
no parkovanie mi islo dobre hned, lepsie ako jazdy :)
jajka a ako dlho ti trvalo, kým si sa to naučila....ja som zaparkovávala cca 10x a len raz sa podarilo že dobre.