Pervitin

Príspevok v téme: Pervitin
dievcaatko

ahojte.. uz je to 5ci 6mesiacov co denne uzivam pervitin:(nie len raz ale aj 3-4krat denne-len preto aby som nezaspala a mohla sa ucit...konecne sa mi to podarilo spravit polovicu z toho co som musela... ale uz dalej nemozem bojim sa ze sa stanem zavislou mam vyhlaat odbornu pomoc alebo co?neviem ako dalej..

Malbor

Pytam sa ta tak mi odpovedaj.Aku farbu mal ten pervitin bol biely alebo hnedasty? Boli to krystaliky? Tak zistime aky bol silny .

kaciatko7

bingham, moje presvedcenie sa vobec nezmenilo, vit C beriem dalej, lenze kvoli nemu sa urcite nedostanem na psychiatriu, akurat budem zit dlhsie a kvalitnejsie :)
co o pervitine by som urcite netvrdila
inac, mozem sa zas zmenit na hadavu cicu, ak chces :)

kaciatko7

no uuuzas, musela si...tak si to riadne ospravedlnujes, inac aj to je znak, ze uz si na to poriadne namotana. vies, mozno zmaturujes, ale na psychiatri...krasna predstava, ze?
kolko mladych ludi zameska skolu, maju problem sa ucit, chce sa im spat...a nesiahnu po pervitine. to su vyhovorky

bingham

presne tak pocuvaj kaciatko ona to s tebou mysli dobre aj ona bola zavisla - ale na vitamine C :))), potom som jej to vysvetlil a zostala z nej pekna, zlata, ale hlavne nehadava cica

dievcaatko

musela som..pred troma rokmi sa mi zmenil zivot..jedna udalost mi zmenila zivot na 1,5roka kym som sa dostala do normalu zmeskala som skor vsetko..teraz mam skoro 2rokov ledabolo biedne som spravila skusky z druheho rocnika..zajtra pozajtra ma cakaju z tretieho lenzeby som mohla ist maturovt bez P by som sa tolko ucit nemohla