Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stužková a všetky tie drobnosti

Príspevok v téme: Stužková a všetky tie drobnosti
Gill

Ahojte baby,
o chvilu ma caka stuzkova a mam par otazok, resp. neviem sa rozhodnut.

1. Dlhe alebo kratke saty? Podla mna su kratke ovela praktickejsie a skor ich neskor vyuzijem, ale vsetky dievcata budu mat dlhe. Nebudem vytrcat ked budem mat jedina kratke?

2. Zas saty :D Kupovali ste ci pozicali? Ja by som zas najradsej kupila, lebo nechcem zbytocne vyhodit peniaze za pozicanie. Nepacia sa mi vsetky tie roby, najradsej by som mala len nejake jednoduche.

3. Davali ste sa malovat a cesat? Uces si asi urobit dam, ale namalovat...no neviem. Tiez sa mi zda zbytocne..

4. Nechty...nebude to blbe, ked si ich nepojdem dat upravit, len si ich doma nalakujem nejakym lakom co sa hodi k satam?

Moje spoluzicky maju roby, pozicane alebo kupene, davaju si robit vlasy, nechty, licenie...ja som skor za nieco jednoduchsie. Co myslite?

sweetluciiii

Ja osobne si myslim,ze dievca by malo byt na stuzkovej krasne ako princezna.Osobne sa mi nepacia precackane roby,ale zase nei len puzdrove cierne saty,proste nieco pekne napr.www.mojasvadba.sk

alebo :
www.mojasvadba.sk

alebo :
www.mojasvadba.sk

alebo :
www.mojasvadba.sk

Co sa tyka licenia a kadernicky.Moja mamka je kadernicka a osobne uprednostunujem profesionalne upravene vlasy.Nemusia byt hore vypnute a neviem ako vycesane,ale musi tam byt vidiet,ze si to nezpacakala baba sama doma.A liecenie to iste.Najdi si dobru kozmeticku a povedz jej svoje poziadavky,nie vela makeupu,aby to bolo nezne ale pritom aby sa ti zjednotila mekaupom plet a vyzerala si ocarujuco.
Ohladom nechtov,podla mna naj je dat si francuzsku manikuru.Hodi sa ku vsetkemu,je to elegantne a upravene.
To su moje rady ak chces poradit s ucesom,velmi rada pomozem.
Tes sa na stuzkovu je to krasny vecer a podla mna by si mala byt dokonala a ocarit vsetkych na stuzkovej :-)

zuzula11

Gill ... ja chodim na stuzkovu ako ucitelka ... vela dievcat nosi kratke saty, lebo ich mozu vyuzit aj neskor na svadbach alebo zabavach ... Ak chodievas na plesy, kludne si kup dlhe ... A vobec nemusia byt "velkovecerne" ... aj jednoduche su krasne, a ak mas pekne doplnky, vyzera to tak mladistvo ... dam ti radu este k topankam - kup si pohodlne, nie vysoke ihlicky, lebo budes tancovat do rana ... a urcite si tam dones nejake aj na prezutie ( kocky si niekedy nosia aj obycajne papuce alebo potom tancuju naboso) ...

Uces a makeup ... mne sa nepacia dievcata, ktore pridu na stuzkovu "zmachlene" a vyzeraju na 30 ... ste mlade, nechajte vyzniet prirodzenu krasu ... A nechty takisto ... Ja tam vlastne prezentujem skolu, ale sale si dam doma nejaky perletovy lak ... a staci ...

Najdolezitejsie je, aby si sa ty citila dobre ... Pamatam sa na dievcata, ktore si celu stuzkovu potahovali saty na prsia, lebo im pri tancovani padali ... ale bezne sa pri prevzati stuzky a uklanani niektore potkne kvole neskutocne vysokym topankam ... Proste kup si saty a topanky take, aby si ich nosila aj na ine prilezitosti ... skoda peniazkov na vystrednosti ...

mica4

ja som sa dala učesať, aj namaľovať a poviem ti, vôbec som nebola spokojná:-( prišla som domov a odlíčila som sa a namaľovala sama, lebo som vyzerala ako veľkonočné vajíčko. Okrem toho mi tak zvíraznili lícne kosti, že som vyzerala strašne. Ak sa ti páčia krátke vlasy, tak si ich kľudne daj, vôbec sa nestaraj že budeš trčať z radu, ja som mala na stužkovej snehobiele šaty, tiež som trčala z radu, lebo baby mali buď tmavo modré, alebo bordové a ja som v bielych žiarila:-) nechty som si nalepila sekundovým lepidlom:-) vyzerali akoby som mala francúzsku manikúru, vtedy som si to na svojich sama nevedela urobiť a nechcela som za to veľa platiť:-) boli pekné, boli na nich aj také kamienky, takže elegantné. šaty som si kúpila, no dnes už jednoduché šaty kúpiš za cenú požičania pomaly. Róby sa men sobne na stužkovej nepáčia, moje boli úzke a od kolien sa rozširovali. Skús LADY M v Senci, tam mávajú výpredaj minulej sezóny za skvelé ceny:-)

mary-anne

1. ja som mala dlhe saty- teda korzet a sukna, bordovej farby a k tomu aj take doplnky
2. ja som ich mala vtedy pozicane od kamosky :)
3. ja sa malujem skoro stale, takze aj na stuzkovu, len som make-up skombinovala farbovo k satam.ten si vzdy robim zasadne len sama :) a uces mi robila jedna moja znama- kadernicka.
4. nechty som mala svoje krasne dlhe, len som si ich nalakovala takym bordovym lakom.

ojka

ja si stojím za heslom : "v jednoduchosti je krasa" (:
1. šaty som mala dlhé, lebo pri tancovaní mi aspon nebolo vidno ako pohybujem nohami (: viem, smiešne, ale citila som sa tak lepšie, ale vela spolužiačok malo aj kratke a boli pekné.
2.ja som si šaty kupovala, pekné, obyčajné také dlhé s korzetom (: a dokonca aj teraz pár rokov po stužkovej sa pre ne vždy najde nejaké využitie (:
3. čo sa tyka česania malovania, ja sa nemalujem, ale tak na stužkovu som sa nechala nahovorit, ale len tak jemne to bolo, sesternica mi oči trochu upravila a česanie? sem tam nejaká vlnka na vlasoch, nejaka sponečka, ozdoba a bolo to fajn (:
4. nechty boli len jednoducho nalakované, už si presne napamatam, ale asi priesvitný lak to istil, kedže ja nie som zvyknuta na žiadne vyzývavé a tak, takže zasa zopakujem zopakované : v jednoduchosti je krasa (:

limetka335

1. ja som si kúpila šatky dlhé až po zem ale sú tak šité, že sa dajú jednoducho zostrihnúť a dajú sa z nich spraviť krátke
2. ako hovorím kúpila:) ked si ich dám skrátiť tak myslím, že ich využijem
3. pôjdem sa dať očesať ale maľovať sa budem doma. pripadá mi zbytočné chodiť ku kozmetičke
4. čo sa týka nechtov ja mám dlhé svoje, takže plánujem, že si spravím francúzsku manikúru a bude to. ak máš aj krátke nijako to nepreháňaj. pokiaľ nie si zvyknutá nosiť gelove tak si ich nedávaj robiť.
a ja mám tiež taký názor, že v jednoduchosti je krása :)

Inak baby kúpila som si šatky, ktoré sú celé biele a chcela by som k nim nejaké farebné topánočky a také aj doplnky + kúpiť farebnú ružičku a tú si pripať na šaty. čo na to hovoríte? nebude to vyzerať hlúpo?

za8icka

i.zalezi na tebe ci chces dlhe alebo kratke saty. U nas mali baby aj take aj take. Zalezi ake sa ti pacia a v com sa citis lepsie.

2.ja konkretne som si saty poziciavala lebo som si myslela ze ich uz na nic nevyuzijem:) no..trosku som sa prestrelila ale kto vidi do buducnosti. Ale ak si si ista ze najblizsoie 2-3 roky ich potrebovat nebudes tak si ich poziciaj a potom s mozes kupit nejake nove, novsi lepsi model.

3.co sa tyka malovania a cesania, ak sa vies pene namalovat a ucesat tak nemusis vyhadzovat peniaze zbytocne.ale popros nejaku kamaratku co sa uci alebo ucila za kozmeticku/kadernicku

4.no a nechty. podla mna si ich nemusis dat robit. Staci ak si ich pekne nalakujes a sama upravis.

Ja sama som tak trosku narcis ale ak si za nieco jednoduchsie tak nevidim dovod aby si sa musela nasilu premahat len preto ze to robia tvoje spoluziacky. Je to tvoj vecer ta si ho uzi ako chces ty.

tekvicka_

pokial by som si saty kupila tak take co sa daju este vyuzit a proste majland by som nedala za ne...napr asi 2 roky dozadu som si kupila saty za 1500 sk aj to som rozmyslala ci mi ich treba, ale nakoniec su vyuzite na kamoskinu svadbu, brachovu stuzkovu, priatelove promocie...este ak dozijem tak aj moje promocie a ktovie kde este

babenka1

1. Šaty odporúčam dlhé. Stužková je výnimočná príležitosť, vyzerá to lepšie.

2. Mne šaty šila krajčírka, lebo som mala vybratý jeden super strih. A spolu s látkou ma vyšli lacnejšie ako kúpené šaty.

3. Vlasy mi robila kaderníčka, mejkap som si robila sama.

4. nechty som si vypestovala (to bolo utrpenie, ja mám inak úplne kratučké) a nalakovala sama. Teraz by som to riešila jednoznačne gélovými.