Čavte. Keď masturbujem a pri vyvrcholení sa "vystriekam" tak je tam aj niečo žltkasté, ako keby trošku želatínovej konzistencie...ale iba pri prvých 2 "dávkach" (výstrekoch)...chápete ako to myslím...(ak nie, tak keď masturbujem a striekam, rak je jeden výstrek, druhý výstrek, tretí, štvrtý už slabší a tak...)...čo to môže byť? Díky.
Pri masturbovaní.....čo to je?
Z toho prveho prispevku sa to VAZNE dalo hned pochopit, aj ma to pobavilo a este viac to, ze ten dotycny, komu to bolo adresovane, nepochopil ani dalsi prispevok od dalsieho prispievatela :D.
A netreba hned nervozne reagovat Patrik. Pretoze jediny, kto sa tu vytaca, si ty.
To, co ti odpisali, bolo jasne riesenie tvojho problemu, ze to zlte, co z teba ide je normalne semeno tiez!! Nikto nemohol vediet, ze mas tak dlhe vedenie, aby ti to Zdochlina musela vysvetlovat ako skolkarovi :D. Aj ostatni pochopili tvoj problem a Adam ti to este pre istotu detailnejsie vysvetlil.
Kazdy to pochopil dobre, ale ked je to zltkaste semeno uplne v norme, tak isto ako biele, tak stacilo napisat, ze je to semeno. Strucne a jasne.
ČO to bolo? Jasná odpoveď? že zoznámte sa? PatrikMU a semeno? Akurát ma oboznámil s tým, že to čo zo mňa vyteká je semeno. Prva to pochopila Zdochlina, čo vlastne chcem...a dala aj odpoveď. A moju otázku, by pochopil aj primitív.
Nevykrucaj sa z dlheho vedenia. Uz ta prva odpoved, co napisal vykricnik, bola jasna ako facka...
AdamKrt, ty si moju otázku najprv vôbec nepochopil, tak sa teraz z toho nevykrúcaj. Tvoj prvý príspevok bol: ,,Comu nerozumies ? Ze chlap strieka semeno ?" To vie hádam každý. Na to som sa vôbec ani nepýtal!!! A teraz si sa začal ohrádzať tým, že: ,,Niekto ma dlhsie vedenie, ze aj zlte semeno je semeno ?" Ako si sa pekne z toho vykrútil....ale to je už jedno, díky za ten ďalší príspevok, s tým starším semenom a tým novším...myslím, že tá odpove´d bola dostačujúca....Mier s tebou :-DDD
Snad si niekto myslel, ze v penise je nejaky prepinac, ze teraz strieka zlte a potom biele ? Furt je to jedno a to iste, len prve je starsie, trochu ineho zlozenia, nez posledne. Nieco ako usadenina na dne flase :)
Niekto ma dlhsie vedenie, ze aj zlte semeno je semeno ?
To, ze je to len v prvych dvoch vystrekoch je tiez v poriadku, zbytocne nestresuj. :)
Ďakujem "Zdochlina" (aj krajšie si sa mohla nazvať :-) )...lenže ono nie je cele žltkaste...len asi prve dva "streky" a potom už biele...heh
Tu mas radu od holky, ked ti chlapi pomoct nechcu :D : To, ze tvoje semeno je zltkaste, je uplne normalne a v poriadku, kedze ako hovori wikipedia: "Semeno je obvykle biele, ale zltkasty ci sivy ejakulat je takisto v poriadku. Ak by bol ejakulat ruzovkasty ci cervenkasty, znaci to ze su v nom stopy krvi, a to moze naznacovat infekciu."