Pocula som, ze je mozne po uspesnom absolvovani prveho rocnika zmenit studijny program. Neviete nahodou ako to potom je? Nastupila by som na novy program do druheho rocnika alebo len do prveho? Dakujem
Zmena studijneho programu na vysokej skole
iste to neviem, lebo som to este neabsolvovala :P ale ak je to na tej istej skole tak je to takmer na 100 % lebo tie predmety sa proste uznavaju nebudes robit druhy krat skusky z predmetov, ktore potrebuje druhy studijny program a ty ich uz mas.inak mohlo by byt o tom popisane aj v sprievodcovi studiom ak mate nieco take....o aku skolu sa jedna?
Dakujem, ale nevies to iste, hm? :)
myslim ze by sa nastupovalo do druheho rocnika lebo vacsinou je vela predmetov rovnakych, volitelne uznaju ako volitelne, a niektore ine mozu tiez uznat napr. ako volitelne predmety.tym padom by mohli uznat dost kreditov na prechod do druhaku. Takze v druhaku by sa niektore predmety z prvaku len museli dorobit, teda najma povinne predmety studijneho programu.
Prepacte, ze som to tu dala dva krat, ale pri prvom raze som mala problemy so stranku, tak som myslela, ze musim znova..:)