Zvyseny testosteron u zeny

Príspevok v téme: Zvyseny testosteron u zeny
Bora-Bora

Mam trosicku nad normu testosteron, tesne vedla normy, ostatne hormony vysli v poriadku, gyneokolog to vobec neriesi, iba povedal, ze je vsetko ok, potom som si vsimla v karte, ze tam bolo oznacene, ze ten vysledok je nad normu. Ako s alieci vyssia hladina testosteronu? podavanim estrogenu? a ked je estrogen v norme? Neriesila by som to, ale v poslednej dobe mi padaju vlasy, tak sa bojim, ci prave to nemoze byt na pricine. Dakujem za rady :)

ajja5555

hej, aj mne cely zivot v podstate padaju ( ale je to aj tym ze dlhe vlasy si viac vsimnes nez muzove kratke(
ale teraz som si zacala uvedomovat ze je to az moc, tie plne dlane a tak... a tiez su vsade, neraz ich najde muz v penazenke,vo vacku a tak :DD

...myslim ze ked sa vyrovnaju tie hormony- najma testos. tak to bude lepsie... mam aj mastnu plet, a cierne bodky....neviem ci to suvisi, asi hej..

Bora-bora

ajja - no ja ich umyvam prevazne každý den, lebo tiez sa mi mastia plus nedrzia tvar su take splasnute uz po dni ked ich neumyjem, ja co si pamatam tak s prestavkami mi dost letia cely zivot uz neraz som bola na krv na stitnu zlazu, som sa stazovala Dr. ze mi hrozne padaju vlasy a nic, teraz som si kupila vitaminy aj vlasovy aktivator mam Reghaar tak uvidim co to spravi, no som zvedava co mi poradi, muz mi vravi, nech sa dam ostrihat, ze su uz vsade, ale tiez nechcem a ked vyberiem z pracky veci tak chuchvalce tiez vytahujem co sa pri prani schuchlia z veci co som nosila

ajja5555

no aj ja mam dlhe vlasy a kratke odmietam...vlastne som tom doteraz moc neriesila kedze su dlhe a huste, ale viem ze take mnozstvo co vypadne nie je v poriadku..cely den nic ine nerobim len stahujem vlasy a oberam ho stolicky v praci....
inak najviac to mam den po umyti...ale kedze si umyvam kazdy druhy den kvoli masteniu, tak mi padaju vlastne stale..:(

Bora-bora

este som chcela napisat, ze vsetky zeny co poznam co brali HAK a potom vysadili mali hrozne vyrazkovu plet a to ja nechcem :(((

Bora-bora

aja - zajtra tam idem tak dam, inak je velmi fajn moj gyndos da sa s nim pokecat napisem Ti potom, ale tie vlasy mi padaju tak, ze sa asi dam nahovorit uz na hocico :( mam ich dost dlhe a ostrihat ich velmi nechcem

ajjja5555

to je jasne, maju z toho prachy a tak ich ponuknu vsade....
ja tiez hak nechcem....
daj vediet co ti povedal...

Bora-bora

aja - ja mam to iste, vsaaade vlasy :( plne hrebene, po zemi, prejdem si rukou a mam ich plno, na papieri mam zvyseny testosteron je to vo vysedkoch, tesne za hranicou, zajtra sa opýtam gyndosa co on na to, ale on mi asi bude chciet dat HAK co ja nechcem

ajja5555

v prvom rade mi denne vypadnu cele hrste vlasov...mam ich huste takze nie je to vidiet, ale vsade su, a rano pri cesani zahadzujem plno vlasov...
...tiez postrehujem a zvysene ochlpenie..

Bora-bora

kaciatko - ja idem na gyndu a popýtam sa gyndosa co on na to, mna trapia len tie vlasy, ze mi padaju a ak povie, ze nic tak skusim nieco prirodne ak to niekde dostanem kupit, cez paypall velmi robit neviem

aja - a Ty mas ake problemy?