ako sa dostat zo stavu ked je cloveku znovu na umretie:-(
tetania a panicka porucha
no ja mam teraz tlak taky kolisavy raz nizsi raz vyssi ja viem ze na tetaniu je urcene ine vysetrenie to eeg je meranie funkcie mozgu ci nie je poskodeny aleboo daco take ci spravne funguje ta dufam ze hej :-))
livka
moze ti to znizovat tlak
tetania sa nediagnostikuje na eeg
no berem len to co som sa tu od inych docitala b komplex vapnik magneB6 a este vecer pijem caj spanok a nervy zda sa mi ze dost pomaha lebo som velmi zle spsala ak sa mi teda za 2 tyzdne podarilo zaspat a od lekarky mam guajacuran 2 dni ale vcera mi po nom prislo az na omdletie a dnes som taka ista no mam tie problemy uz asi 4 roky ale teraz som zmenila neurologa tak ma vo stvrtok caka eeg vysetrenie ale ano je to tak tetania a pp mala som zoparkrat take obdobia ale taku bolest atrpnutie hlavy co som mala pred 2 tyzdnami tak to som si myslela ze mi konec tak mi nikdy nebolo no a odvtedy ma to tak drzi som 9 mesiacov po porode a za cele teho nic a teraz toto som z toho zufala hlavne kvoli malej
livka diagnostikovali ti PP?
navstevujes aj psychologa, resp. absolvovala si nejake sedenia? mas ataky alebo takto sa citis aj bez toho, aby prisli?
livka a ake vitaminy beres? konkretne zlozenie?
no ved ano ja to tak aj robim ale teraz je to ine nevladzem sa na nohach udrzat uz je to dva tyzdne co si so mnou robi co chce dopujem sa vitaminmi ale nie a nie prejst vonku je krasne teplo a ja sa trasiem od zimy a k tomu mam male babo je mi z toho na nic
Skus zit akoby nic :))) proste zi akoby ti bolo super