Začala som brať HAK aj kvôli problémom s akné. Pleť sa mi upravila, som spokojná, ale teraz uvažujem o vysadení HAK a mám strach, že sa mi akné vráti, lebo som to mala v dosť vážnej forme a keď mi už dermatologička nevedela pomôcť, dala som sa na tabletky. Aké máte vy skúsenosti, čo sa týka vysadenia HAK a návratu akné? Ďakujem.
Vysadenie HAK.
Nechcem zakladat novu temu, preto pisem sem. Chcela by som sa opytat, po kolkych rokoch treba vysadit hak? Ak ste vysadili hak, po kolkych rokoch to bolo? Co sa zmenilo? Vsetkym sa vam vratili bolesti a problemy, ktore ste mali predtym? alebo to bolo ok aj po vysadeni? Po akom case po vysadeni sa telo vrati do "normalu"? Mozem urobit nieco preto, aby sa mi uz bolesti nevratili? Dakujem za odpovede :-)
ja som vysadila HAK Minerva v juli, zacala som brat v auguste... v priebehu mesiaca sa mi rapidne zhorsovala kvalita pleti, ku koncu mesiaca som ju uz mala taku az hrudkatu a priserne mastnu :/
a na menstruacne bolesti je co dobre? viem, ze zihlavovy caj... tabletky nechcem, a co este?
mna trapi to iste, ale v suvislosti s bolestami pri menstruacii. Teraz ich nemam a bojim sa, ze sa po vysadeni vratia. no ale raz tie tabletky vysadit musim, beriem to tak, ze aspon znovu schudnem. ale neviem sa k tomu odhodlat. stale to natahujem a natahujem